Візит української делегації до м. Стамбул (Туреччина).

Візит української делегації до м. Стамбул (Туреччина).

З 16 по 18 вересня 2010 року Комітет УАМ з виставково-ярмарочної діяльності та міжнародного співробітництва організовував на пільгових фінансових умовах візит української делегації до м. Стамбул (Туреччина). Метою учасників поїздки було відвідування виставки ZOW-2010.

ZOW-2010 – це міжнародна виставка комплектуючих та обладнання для виробництва меблів, що вже третє проходить у столиці Туреччини. Цього року вона була присвячена матеріалам та обладнанню для кухні та ванної, дизайну інтер`єрів для дому та офісу, меблям і фурнітурі, освітленню та деревообробці. Експозиція представлена у п`яти павільйонах, загальна площа яких 40 000 кв. м. На виставкових стендах розмістилося більше ніж 287 компаній з Туреччини, Німеччини, Італії, України та багатьох інших країн.

До складу делегації з України увійшло 26 осіб – це топ-менеджмент провідних українських меблевих компаній, що входять до складу Асоціації. Учасники оглянули стенди експонентів, ознайомилися з новинками меблевої фурнітури та інноваціями у дизайні інтер`єрів.

Окрім можливості оглянути виставкові експозиції, члени УАМ представляли свої компанії зі стенду Дирекції, що вперше презентувала діяльність Асоціації на міжнародній арені. Співробітники активно спілкувались з відвідувачами, поширюючи інформацію про меблеву галузь в Україні в цілому.

Участь Асоціації у міжнародній виставці – це можливість налагодження нових контактів, це вихід на міжнародний ринок не лише для УАМ як окремої юридичної особи, а й кожної її компанії-члена.
Идентификатор: 822