Design Living Tendency…Прагнення до досконалості!

Design Living Tendency…Прагнення до досконалості!

Актуальні теми та виразні інсталяції, новаторство і традиції, поєднання сьогодення і майбутнього – з усім цим можна буде ознайомитись на міжнародній виставці «Design Living Tendency 2010», яка відбудеться 6-9 жовтня 2010р. у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». Генеральний організатор виставки - ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

Виставка DESIGN living tendenсy... Прагнення! – подія, що не має аналогів і не схожа на жоден інший виставковий захід. Це єдність всіх елементів інтер`єру, включаючи меблі, світильники, покриття для підлоги, тканини, шпалери і декор. Універсальність виставки «Design Living Tendency» - в об`єднанні двох великих тематик - «Київ Експо Меблі» та «Домашній Текстиль. Інтер`єр».

Свою продукцію представлять близько 200 компаній з України, Росії, Італії, Польщі, Туреччини, Малайзії, Китаю, Румунії, Білорусі, Молдови, Литви та ін.
Виставка «Design Living Tendency» є найкращим інструментом просування новинок у сфері інтер`єру.

Так, цього року публіці буде представлений масштабний міжнародний проект «Light Stream» - 12 кращих робіт, відібраних компетентним професійним журі за підсумками конкурсу Future interior. Ключова умова інсталяцій - демонстрація взаємодії житлового простору з новими технологіями і ефектами світла. Підведення підсумків та нагородження переможців відбудеться 8 жовтня 2010 року на виставці «Design Living Tendency 2010» в центральній частині дизайн-зони «Future Interior».

Виставка не залишить байдужими найвибагливіших клієнтів, дасть шанс взяти участь у створенні тенденцій і реалізацій креативних ідей. Тільки даний захід дозволить ознайомитися з новими дизайнерськими рішеннями в інтер`єрі і оцінити стан даного напрямку в цілому.
Паралельно з «Design Living Tendency 2010» пройде міжнародна виставка «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2010», яка ідеально доповнює і продовжує тематику виставки «Design Living Tendency».
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 829