Міжнародні виставки DESIGN living tendency та «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль».

Дизайн інтер`єру зародився ще в давні часи, коли люди прикрашали свої будинки, застосовуючи найрізноманітніші матеріали в облаштуванні осель. Але сьогодні мода на облаштування інтер`єрів зробила великий крок вперед. В основу сучасних дизайнерських рішень лягають новітні матеріали, технології, а найголовніше - найсміливіші проекти.
Єдина подія на вітчизняному просторі, яка щороку відображує найновіші розробки в безпосередній прив`язці до конкретного інтер`єрного рішення та повністю розкриває роль дизайну у формуванні простору, - міжнародна виставка DESIGN living tendenсy.
Паралельно DESIGN living tendenсy пройде виставка «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2010», адже саме матеріали, вживані в декорі, і характеризують основні напрями в дизайні сучасних інтер`єрів.
Актуальні теми та виразні інсталяції, новаторство і традиції, поєднання сьогодення і майбутнього – з усім цим можна буде ознайомитись 6-9 жовтня 2010 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (ст. м. «Нивки», вул. Салютна, 2-б).
Генеральний організатор виставок - ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».
Виставка DESIGN living tendenсy – це:
- об`єднання двох великих тематик - «Київ Експо Меблі» та «Домашній Текстиль. Інтер`єр»;
- єдність всіх елементів інтер`єру, включаючи меблі, світильники, покриття для підлоги, тканини, шпалери і декор;
- місце, де можна дізнатись про перспективи розвитку сучасного інтер`єру та взяти участь у формуванні нових стилів, концепцій, характерів дизайну;
- відображення модних тенденцій у створенні сучасного інтер`єру.
- близько 300 компаній-учасниць з майже усіх регіонів України та 12 країн світу (з урахуванням виставки «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2010»);
- близько 16 000 кв. м. виставкової площі (з урахуванням виставки «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2010»);
- масштабна програма заходів, в рамках яких відбудуться: Галерея-конкурс інтер`єрних інсталяцій Future interior. Light Stream, конференція «Складові успішних продаж», семінар на тему «Секрети продажу меблів» та багато інших заходів.
Запрошуємо відвідати масштабний міжнародний проект Future interior. Light Stream, на якому будуть представлені кращі роботи відомих українських дизайнерів та архітекторів. Ключова умова проекту - демонстрація взаємодії житлового простору з новими технологіями і ефектами світла. Підведення підсумків та нагородження переможців відбудеться 8 жовтня 2010 року в центральній частині дизайн-зони «Future Interior». Організатори конкурсу - ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», ВД «АСС-Медіа» та каталог «Перепланировка квартир».
Важливо, що під час проведення виставки DESIGN living tendenсy на стендах компаній ви матимете можливість отримати безкоштовні консультації відомих дизайнерів, архітекторів та інших фахівців.
«МЕБЛЕВІ технології, комплектуючі, текстиль 2010» - це провідна виставка матеріалів для виробництва, меблів, декору, фурнітури, механізмів і комплектуючих, обладнання та інструментів. У виставці беруть участь лідери вітчизняного та іноземного ринку – виробники та постачальники матеріалів, розробники технологій виробництва й оздоблення меблів, постачальники супутніх товарів.
Участь у міжнародній виставці «МЕБЛЕВІ технології, комплектуючі, текстиль 2010» є унікальною нагодою для фахівців галузі:
- ознайомитися з найсучаснішими тенденціями розвитку технологій виробництва та оздоблення меблів;
- вчасно зорієнтуватися в спектрі продукції, представленій на вітчизняному ринку;
- вибрати напрямок подальшого розвитку;
- налагодити нові та розширити існуючі ділові контакти.
Виставки не залишить байдужими найвибагливіших клієнтів, дасть шанс взяти участь у створенні тенденцій і реалізацій креативних ідей.
Детальну інформацію про виставки Ви зможете отримати у Організаторів за телефонами:, 494 4251.
Організатори будуть вдячні, якщо Ви поділитеся своїми враженнями щодо відвідання виставок на сторінках газет і журналів, на радіо і телебаченні.
Станьте свідком свята дизайну ТА ІНТЕР`ЄРУ!
Офіційне відкриття виставок відбудеться 06 жовтня о 12-00 у першому павільйоні виставкового центру “КиївЕкспоПлаза” (адреса: м. Київ, вул. Салютна, 2-б, автобусний експрес-маршрут від станції метро “Нивки”).
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 832