Зустрічі Кайдзен-клубу УАМ вже стали доброю традицією

Зустрічі Кайдзен-клубу УАМ вже стали доброю традицією

В рамках виставки "Design Living Tendency" відбулася зустріч Кайдзен-клубу УАМ, що вже стало доброю традицією. Цього разу темою, що об`єднала представників провідних компаній галузі стали «Інновації у бізнесі».
Інновація – це необхідна складова, це рушійна сила бізнесу, що дозволяє рухатись вперед, розвиватись.
Розпочалася зустріч змістовною та пізнавальною доповіддю представника батьківщини філософії безперервного вдосконалення - Наоя Нішітакі. Присутніх зацікавив японський підхід до управління виробництвом, презентований консультантом.
Новаторським досвідом свої компанії поділився представник центрального регіону компанії «Кроноспан» Руслан Дондуков. Важливість та взаємозв’язок бізнесу та інновацій мислення довела директор «Інтехсервіс ЛТД» Тетяна Ізмайлова.
Безумовно, інновації – це погляд вперед, це можливість вже сьогодні передбачити завтрашній день. Виступ Наталії Лімонової, співвласниці компанії «Снайт», ознайомив присутніх з трендами майбутнього десятиліття.
Георгій Геденідзе, керуючий партнер Міжнародного Агенства з Розвитку Бізнесу, запропонував до уваги присутніх несподіваний погляд на інновації через призму лідерства.
Підсумовуючи, хотілось би підкреслити що Кайдзен-клуб УАМ - це можливість удосконалення кожної компанії для зростання меблевої галузі вцілому.
Идентификатор: 839