Знижка 10% акцію завершено
Знижка 10% на меблі в активних матеріалах
Люкс меблі
диван і крісло Смайл

Знижка 10% на меблі в активних матеріалах

У зв'язку із закінченням інвентаризації складських залишків оббивних матеріалів, компанія «Стайл Груп» проводить акцію: з 01.11.2045г по 31.12.2015г.

Знижка - 10% на весь асортимент меблів в акційних матеріалах, список яких зазначений на сайті: stylegroup.com.ua в розділі «Акції та знижки».
Меблева компанія "Стайл Групп" виготовляє сучасну, надійну, практичну і багатофункціональну м'які меблі на основі металевого каркаса, яка створює ідеальні умови для життя, ефективної роботи та комфортного відпочинку.
Стиль і вишуканий дизайн створюваних нами моделей є відображенням інтересів і побажань численних покупців. Слідуючи актуальному вимогу функціональності, практично всі наші вироби ми оснащуємо надійними багатофункціональними механізмами, що дозволяють легко трансформувати дивани і крісла в зручне положення для відпочинку.
Перевага нашої меблів засноване на використанні якісних матеріалів і комплектуючих, а також на застосуванні сучасних технологій, завдяки яким вся наша продукція відрізняється винятковими експлуатаційними властивостями і успішно конкурує з аналогами і по дизайну, і за якістю.
Індивідуальність обраної моделі можна підкреслити завдяки величезному вибору оббивних матеріалів різноманітних кольорів і малюнків, які допоможуть піти від звичних штампів і створити свій неповторний інтер'єр. А якщо Ви хочете час від часу дивувати себе і своїх близьких, ми пропонуємо придбати запасні комплекти знімних чохлів на будь-який з елементів меблів.
Завдяки безперервної і плідній роботі дослідної та перспективної команди дизайнерів і технологів компанії «Стайл Груп», ми маємо можливість підвищувати якість виробів, що випускаються, не збільшуючи їх собівартість, а постійний аналіз тенденцій розвитку ринку м'яких меблів дозволяє розширювати асортимент виробленої продукції, втілюючи в життя неординарні ідеї і рішення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 66 679 XX XX +380 66 679 7514
Моб.:
+380 66 679 XX XX +380 67 841 7109
Терміни проведення акції №2426: 01 листопада — 31 грудня 2015