Острівці спокою в повсякденній суєті офісу - Docklands

Острівці спокою в повсякденній суєті офісу - Docklands

Bene (Austria) випустили острівці спокою в повсякденній суєті офісу або місце для усамітнення для зосередженої роботи - Docklands Dock-In Bay.

Дизайн: PearsonLloyd

Невеликі робочі ніші, які по-англійськи називаються Dock-In Bays («ніші-бухти»), являють собою ізольовані куточки для роботи і є центральним елементом колекції Docklands - інноваційної лінії меблів для відкритого простору. «Ніша-бухта» - особистий простір спільного користування - пропонує альтернативний варіант тимчасового робочого місця для усамітнення та виконання робіт, що вимагають граничної концентрації уваги. Привабливий дизайн, а також звукоізоляційна і візуальна захист, створювана цим елементом, формують високий рівень комфорту. «Ніші-бухти» відрізняються різноманітністю можливостей застосування в області планування приміщень, одночасно виконуючи функцію структурування простору без втручання в архітектурне структуру самої будівлі.

«Ніші-бухти» можуть бути обладнані у вигляді одинарного або подвійного модуля з різними варіантами компонування: один навпроти одного, поряд або спина до спини. Кількість модулів не обмежена. Модуль доступний з двома варіантами розмірів столу: 100 x 60 см і 140 x 70 см. Практичні аксесуари, такі як вішалка для одягу і настільний світильник марки Nimbus, дозволяють ефективно організувати навіть самий стиснутий простір. Спеціальна полиця для особистих речей з покажчиком присутності дозволяє користувачеві попередити інших «мешканців» офісу про те, що робоче місце вже зайнято. Сервісна док-станція, гардеробна система і телефонна будка доповнюють сімейство продуктів Docklands.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 67 233 1840
Ідентифікатор: 2202