У Норвегії представили меблі, які ростуть разом з дитиною
Фото: red-dot.de

У Норвегії представили меблі, які ростуть разом з дитиною

Норвезька компанія Stokke після стільчика, який супроводжує дитину від новонародженого віку до шкільного, розширила підхід і випустила вже цілу серію модульних меблів. Вона складається з колиски, ліжка, сповивальної дошки і комода. Журі міжнародного конкурсу присудили меблям RedDot Award 2016 Winner за гнучкий модульний принцип і, звичайно ж, дизайн, чіткі лінії якого привносять спокій у дитячу.

Основний принцип меблів позначив дизайнер Роберт Мирене (Robert Myrene): «Ми хотіли, щоб продукти зростали разом із дитиною».

Колиска для перших місяців (максимальна вага 9 кг) може використовуватися окремо або підвішуватися на перекладині ліжка. Має малу вагу (7 кг) і площу (ДхВхШ: 81x73x50 см) і її легко переміщати з кімнати в кімнату. Коли малюк виростає, стійка люльки трансформується в ігровий столик. У цьому бере участь сповивальна дошка. Коли за прямим своїм призначенням дошка не використовується, її можна перевернути і встановити на стійку колиски. Ось і столик.
Елементи серії продумані так, що сповиватор встановлюється на комод, ліжко і стійку.
Ліжко підходить для використання з народження і до віку приблизно п'яти років. У міру зростання дитини матрац опускається нижче, знімаються бічні поручні. Потім його можна використовувати як диванчик або ігрову кімнату.
Комод - це тільки місце для зберігання речей та іграшок. Ніяких додаткових модифікацій. У ньому продумана висота для зручного сповивання і місце під комодом дозволить зручно стати ближче до малюка.

При виготовленні меблів використовується масив європейського бука, березова фанера, МДФ.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2600