ProMaisonShow - головне місце зустрічі провідних виробників і постачальників подарунків і товарів для будинку!
Парус Експо Медіа

ProMaisonShow - головне місце зустрічі провідних виробників і постачальників подарунків і товарів для будинку!

З 14 по 17 вересня 2016 року в Міжнародному виставковому центрі в Києві пройде Міжнародна виставка подарунків і товарів для будинку ProMaisonShow компанії «Парус Експо Медіа».

Виставка ProMaisonShow - є однією з найяскравіших і престижних виставкових заходів у сегменті подарунків і товарів для будинку в Україні і надає можливість ознайомитися з широким асортиментом високоякісної продукції, новими торговими марками і вже відомими брендами, а також сприяє вивченню стану ринку, встановленню нових бізнес-контактів і ділового спілкування.

 Участь у виставці візьмуть близько 150 компаній, серед яких провідні виробники і постачальники подарунково-сувенірної продукції, декору і предметів інтер'єру домашнього текстилю, посуду і господарських товарів. Так, компанії Elisey, La Prida, «Івман», «Заморські подарунки», «Перезентвіль», «Світ сувенірів», «Світ подарунків», «Сувенір Престиж» представлять в експозиції VIP подарунки, бізнес-сувеніри, подарункову упаковку, біжутерію, модні аксесуари та багато іншого. Широкий асортимент декоративних виробів, предметів інтер'єру, родинної злагоди і декоративного текстилю, а також головні тренди в оформленні приміщень і основні тенденції прийдешнього року продемонструють компанії: LoraShen, Decor el Home, Flowers Décor, Verigos, Scorpio, Laura Home, LiMaSo, Woodville, Villa Grazia, «Аннаїс», «Актівтрейд», «Аполена», «Меледа». Кухонний, сервірувальний і столовий посуд провідних європейських брендів і торгових марок, товари господарсько-побутового призначення будуть представлені в експозиціях компаній: SNT, Elen Decor, Risoli, Посуд De Luxe, Fissman, Impel, Bohemia sro, «Неман», «Міксем», «Силумін».
 Для відвідувачів виставки підготовлена ​​насичена ділова програма, у рамках якої пройдуть відкриті практичні семінари, майстер-класи та тренінги.

Так, експерт-практик Вікторія Прудникова поділиться секретами мерчендайзингу в сфері продажів предметів декору та інтер'єру, а також проведе майстер-клас із прикрашання ялинок. Бізнес-тренер по переговорам і продажу Максим Голубєв розповість про цілі, етапи та закони воронки продажів, а також наведе приклади воронки якісних продажів. Бізнес-консультант Світлана Прохоровська розкриє секрети по збільшенню продажів подарунків, декору і предметів інтер'єру в соціальних мережах. Про стан і перспективи розвитку ринку українських сувенірів розповість Президент Асоціації Виробників та Імпортерів Рекламних Сувенірів України Максим Коробка, а трендами fashion і арт-дизайну в рекламному сегменті поділитися Наталія Волошина. Вперше в рамках виставки відбудеться круглий стіл «Участь у міжнародних виставках: митне оформлення, забудова стендів і логістика», яке орієнтоване на керівників і менеджерів компаній, які планують взяти участь виставках за кордоном.

Учасники ділової програми матимуть можливість прослухати виступи провідних експертів, обмінятися досвідом із колегами, встановити перспективні ділові контакти, а також отримати практичні рекомендації щодо розвитку бізнесу.

 Щодня на центральній сцені відбуватимуться майстер-класи, шоу-покази та презентації провідних флористів, дизайнерів, декораторів та майстрів декоративно-прикладного мистецтва, відвідавши які кожен з учасників і відвідувачів зможе почерпнути масу корисної інформації.

Яскравими подіями виставки стануть конкурси:
 - IX Всеукраїнський конкурс флористичних інтер'єрних об'єктів «Акценти осені»
 - «Вернісаж святкових сервірувань»
 - «Осінній натюрморт»

 Одночасно в ці дати відбудеться VI Міжнародна виставка Christmas Trade Show, яка щорічно збирає на одному майданчику провідних вітчизняних виробників і постачальників новорічної продукції. Учасники виставки: BonaDi, «Квазар», «Коза Дереза», «Сіга Груп», ПП Костинюк, ТМ «Новогодько», «Лоза і Кераміка», «Юзва», «Юріта» запропонують відвідувачам: штучні ялини, мішуру, гірлянди, новорічні іграшки, різдвяний декор, декоративні свічки, карнавальні костюми, ілюмінацію, піротехніку і багато іншого. Традиційно виставку буде супроводжувати Хіт-парад новорічних ялинок і вибори кращої ялинки року, де свої креативні можливості в оформленні Новорічних красунь зможуть продемонструвати дизайнери, декоратори, флористи і прості любителі, і цінителі даного майстерності.

 Виставки компанії «Парус Експо Медіа» - ідеальний діловий майданчик для презентації нових торгових марок, а також ознайомлення з тенденціями розвитку галузі. Щорічно, осінній проект збирає на одному майданчику широке коло професійної аудиторії з усієї України та країн ближнього зарубіжжя.

Не пропустіть можливість представити свою компанію на провідній виставці подарунків і товарів для будинку ProMaisonShow!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
+380 44 484 XX XX +380 50 358 1301
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
Ідентифікатор: 2623