Салон Bathroom: Design & Technologies 2017: Синтез гармонії, краси і новітніх технологій

Салон Bathroom: Design & Technologies 2017: Синтез гармонії, краси і новітніх технологій

У Києві з 30 травня - 2 червня 2017 року рамках 19-ї виставки Aqua Therm Kyiv другий рік поспіль відбудеться спеціалізований салон Bathroom: Design & Technologies.

Це унікальні виставкові зали, де компанії презентують все для облаштування та дизайну ванних кімнат, продемонструють можливості нових технологій, поєднання комфорту, гармонії дизайну і функціональності.

Партнером салону Bathroom: Design & Technologies виступає компанія Koller Pool, провідний австрійський виробник якісної сантехнічної продукції.

Експонентами спеціалізованого салону Bathroom: Design & Technologies є виробники, дистриб'ютори та дилери сантехніки, керамічної плитки, супутніх матеріалів, освітлення, аксесуарів, меблів для ванних кімнат; будівельні, оптово-роздрібні фірми.

Чим цікавий салон Bathroom: Design & Technologies?
Даний майданчик на своїх стендах продемонструє сантехнічні вироби з кераміки, гідромасажні і душові бокси, змішувачі, меблі з натуральних і штучних матеріалів, продукцію декору і оснащення ванних кімнат. І будуть також враховані і реалізовані міжнародні тенденції в світі сантехніки, показані новітні технології в інтер'єрі ванної кімнати, незмінним залишиться акцент на використання інноваційної продукції в області енергозбереження і енергоефективності в побутовому і промисловому будівництві, а також на розвиток еко культури.

У рамках освітньої та практичної складової салону Bathroom: Design & Technologies буде проведено цілий ряд заходів в різних форматах (майстер-класи, лекції, тренінги, форуми).

Значущим бонусом салону Bathroom: Design & Technologies є те, що він проходить на одній платформі з виставкою міжнародного рівня Aqua-Therm Kyiv 2017 - 450 компаній-учасниць з 15 країн світу.

Запрошуємо відвідати салон Bathroom: Design & Technologies на виставці Aqua Therm Kyiv - подія, яку не можна пропустити!

Отримати бейдж на відвідування виставки ви зможете на сайті виставки. При реєстрації використовуйте промокод - DECOR.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 496 XX XX +380 44 496 8645
Ідентифікатор: 2738