Пройшли найбільші меблево-інтер'єрні виставки країни
Київський міжнародний контрактовий ярмарок

Пройшли найбільші меблево-інтер'єрні виставки країни

Наприкінці вересня в Києві відбулися найбільші меблево-інтер'єрні виставки країни DESIGN LIVING TENDENCY і Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2017.

Насичена і активна виставка за 4 дні роботи прийняла 16 600 гостей з України та зарубіжних країн!

Не можна не відзначити і масштабність самих експозицій виставок цього року, де учасниками стали 500 світових брендів з 8 країн: Roche Bobois, Country Corner, MERX, Magniflex, Manezh, Interior Plus, Keoma, Jago, Ligne Roset, Caris, Sunny, Mebus, Woodwerk, Zegen, Aydin Orme, Marie Claire Home, Nil Textil, Anro, Megapol, WDM, Артіль, Imawell, Exim Textil, ADS, Поліфасад. Окремою національною експозицією в цьому році була представлена ​​Туреччина, яка об'єднала в рамках DESIGN LIVING TENDENCY більше 20 компаній.

Так що ж було цікавого на DESIGN LIVING TENDENCY 2017:
- Традиційно центральним проектом виставки був ТЕАТР ДИЗАЙНУ, Концептом інсталяцій, презентацій та дискусій цього року стала тема «Теорія Великого Вибуху», яка безпосередньо пов'язана з українським предметним дизайном і його місцем у світовому дизайні. Відомі українські та закордонні дизайнери та архітектори в рамках Театру провели ряд семінарів, майстер-класів та презентацій. Учасниками проекту були: Сімоне Мікелі (Італія), Ольга Клейтман, Марина Черкашина, Віталій Івахов, Олександр Прокопов, Валерій Кузнєцов, Олена Фатєєва, Сольмаз Фуляді, Катерина Чуріна, Вікторія Андрієвська, Павло Вєтров, Сергій Забуранний і багато інших. У форматі повного аншлагу протягом 4 днів на «сцені» Театру було проведено понад 20 заходів!
- Конференція «Стратегія розвитку українських меблярів на внутрішніх і зовнішніх ринках». У програмі конференції прозвучали виступи представників програми розвитку ООН, Європейського Банку Реконструкції та Розвитку, Офісу з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України та учасників Української асоціації меблевиків.
- Проект «Наших 50 - серце українського дизайну» представив ексклюзивну колекцію предметів для будинку розроблену провідними українськими дизайнерами і студіями на основі малюнків вихованців дитячого будинку, які вже в кінці жовтня стануть лотами в рамках балу-аукціону. Учасники проекту: Сергій Махно, Вікторія Якуша, Павло Вєтров, Сольмаз Фуляді, Валерій Кузнєцов, Ольга Терефеєва і Ольга Власенко, Світлана і Сергій Забуранні, Артем Пономаренко, Настя Веснянка.
- Церемонія урочистого нагородження переможців конкурсу Maniglia Nuova 2017 по розробці дизайну дверної ручки. Роботи переможців будуть запущені у виробництво італійської фабрикою Linea Cali (Італія).
- Презентація всеукраїнського, дизайнерського конкурсу Ukrainian Wood Fashion, мета якого - розробка дизайну міжкімнатних та вхідних дверей українськими дизайнерами з подальшим запуском ідей у ​​виробництво.
- Семінар СЕО компанії HIS.UA Олега Клименко «Продати дизайн: місія здійсненна (Або як продає вітчизняну предметику HIS.UA)».
- Семінар засновника студії Tabooret Катерини Чуріної «Як працювати з іноземними клієнтами».
- Семінар Світлани Прохоровской «Як з України почати продавати меблі, послуги дизайну в Європу і США за допомогою соціальних мереж».

Павільйони виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» були наповнені неймовірно красивими і оригінальними експозиціями: останні світові дизайнерські тренди, вишукані тканини і фактури, трендові колекції меблів і освітлення, інноваційне обладнання, захоплюючі й корисні семінари, майстер-класи, презентації та конкурси.

Дякуємо учасникам та відвідувачам за величезний інтерес до виставок, участі в заходах і за 4 насичених приємними емоціями дня, які ми провели разом!

До зустрічі на Kyiv International Furniture Forum 12-15 березня 2018 року, який буде проходити вже в Міжнародному виставковому центрі, м. Лівобережна.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
Ідентифікатор: 2783