Офісний стіл з регульованою висотою отримав Red Dot Award: Best of the best
Фото: red-dot.de

Офісний стіл з регульованою висотою отримав Red Dot Award: Best of the best

Польський виробник меблів Mikomax Smart Office розробив стіл для сучасних офісних просторів, який високо оцінило журі дизайнерської премії Red Dot Award. Офісний стіл «Stand Up» був розроблений спільно з польським дизайнером Томашем Августіняком і отримав найвищу оцінку — Red Dot Award: Best of the best.

У своїй заяві журі зазначило, що продукт ідеально підходить для сучасних робочих місць. «Його робоча поверхня інтуїтивно піднімається й опускається з допомогою простого і зрозумілого механізму під запити різних сценаріїв роботи. Спрощений мова дизайну й ретельно продумана якісна обробка надають столу сучасних і елегантний вигляд».

Читати також: «Неявне програмування» новий принцип дизайну меблів

Основна ідея, закладена в дизайн столу, — сприяння здорового балансу між сидячим і стоячим положенням тіла під час роботи. Спрямована на запобігання захворювань, пов'язаних із годинами нерухомості. Сам механізм був розроблений і запатентований компанією. Це механізований процес, з положення в положення стіл перекладається вручну й не вимагає електрики або величезних зусиль.



Можливий варіант дизайну з бічними м'якими панелями, які візуально й акустично закривають робоче місце для більшої персоналізації.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2792