У магазині СУПУТНИК новинка - інтерактивне дзеркало від LIBERTA
LIBERTA

У магазині СУПУТНИК новинка - інтерактивне дзеркало від LIBERTA

У магазині СУПУТНИК - новинка від української компанії LIBERTA - інтерактивне дзеркало SMART MIRROR, оснащене сенсорним дисплеєм із програмним забезпеченням Android 6.0, екраном з високою роздільною здатністю Full HD, що підтримує WiFi, Bluetooth, LAN, є роз'єм для флешки. Новинка здатна замінити планшет - з його допомогою можна послухати музику, почитати новини, поспілкуватися з друзями.

У комплект SMART дзеркала входять ваги і сканер шкіри, який зчитує стан шкіри рук, обличчя, області навколо очей. Інформація про стан організму виводиться на екран. У кожного користувача свій особистий кабінет, у якому легко відстежувати динаміку змін в організмі. Запатентована програма вшита в дзеркало, її не можна завантажити.

У SMART дзеркалі вже встановлені необхідні програми: пошук Google, медіапрогравач, новинна стрічка, календар, віджет, який показує на екрані час, температуру повітря, місцезнаходження. Ви можете встановити будь-яку програму з Google Play. Управління дзеркалом сенсорне або голосове. Дзеркало може бути виготовлено в різних розмірах.

Вже сьогодні ви можете побачити новинку SMART дзеркало в нашому магазині.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 301 XX XX +380 50 301 6002
Ідентифікатор: 2881