Виставка дизайну Salone del Mobile.Milano розпочала роботу
Фото: Diego Ravier (с) salone del mobile.milano

Виставка дизайну Salone del Mobile.Milano розпочала роботу

В Італії відкрилася 58-я виставка дизайну Salone del Mobile.Milano. Організатори виставки доповнили декларацію про наміри, яка спрямована на об'єднання творчих сил Мілана і виставки. Новий акцент зроблений на інтелект. З одного боку — це заклик дивитися в майбутнє і не задовольнятися малим, з іншого — данина поваги генію Леонардо да Вінчі, 500-річний ювілей якого відзначається в Мілані. Йому присвячені дві інсталяції.

Більше 2300 учасників представили свої роботи на п'яти виставках: Salone Internazionale del Mobile, Міжнародному салоні меблевих аксесуарів, Міжнародному салоні освітлення, Міжнародному салоні інтер'єру для робочого простору, виставці декоративно-технічних рішень S.Project.
Традиційно молоді дизайнери взяли участь в SaloneSatellite.

Читайте ще: На престижній виставці Salon International del Mobile представили українські кухні

Інтерес до розкоші зріс, тому простір для продукції в стилі xLux розширили. А в рамках салону інтер'єру для робочого простору продемонстрована трансформація робочого місця в гнучку середу, що однаково підходить для професійної діяльності і повсякденному активності.

Загалом, Salone демонструє дизайн, який виходить за рамки речей. Він зміщує увагу на людей, потреби мінливого світу і емоції незначних повсякденних речей.

Захід триватиме до 14 квітня 2019 року.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2996