Українські виробники меблів представлять продукцію на найбільшій світовій виставці
Фото: European furniture cluster
Макет об’єднаного стенду Т-400 українських виробників в павільйоні SAMS

Українські виробники меблів представлять продукцію на найбільшій світовій виставці

На найбільшій світовій виставковій події організують українську експозицію. High Point Market (HPMKT) пройде в Гай Пойнт, США з 19 до 23 жовтня 2019 року. Виставка присвячена меблям, текстилю, декору, освітленню та предметам інтер'єру. Найбільшим її робить площа понад 90 виставкових павільйонів, які займають понад 1,1 мільйона квадратних метрів.

Міжнародне меблеве об’єднання European furniture cluster організовує національний стенд українських виробників меблів та предметів інтер’єру. Буде облаштована зона для проведення перемовин. Об'єднаний стенд українських компаній буде розміщений у павільйоні The Suites At Market Square (SAMS), який спеціалізується на презентації дебютантів та новинок виставки. Перша демонстрація довиставкового показу пройде 18 жовтня.

США — один із найкращих ринків збуту промислових товарів та послуг. Під споживання заточене все: культура, традиції, рівень та спосіб життя. Й оскільки Америка збільшила ввізне мито на всі товари з Китаю, стало можливим, що меблеві компанії та виробники декору займуть свою нішу. Організатори заходу впевнені, що українські меблі можуть успішно замінити китайські.

Читайте ще: Тепер можна інвестувати у закордонне представництво без обмежень

HPMKT позиціонує себе як місце, куди приїжджають основні серйозні байери з Америки і 111 країн світу.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 3043