Новий ортопедичний безпружинний матрац SoNLaB MemoryLatex

Новий ортопедичний безпружинний матрац SoNLaB MemoryLatex

Якщо ви бажаєте знайти м'який, але досить пружний варіант безпружинного матраца, який має високі ортопедичні та анатомічні показники, тоді нова модель від нашої компанії «SoNLaB» буде для вас ідеальним рішенням. Завдяки семизонному якісному екологічно-натуральному латексу з товщиною 4 см і листу меморі латексу завтовшки 16 см, ви зможете відчути зручність у використанні та добре виспатися, набравшись сил.
Це пов'язано з тим, що, безпружинний ортопедичний матрац MemoryLatex має відмінну еластичність латексу, внаслідок цього досягається повноцінна і розподілена підтримка хребта в правильному положенні. Саме тому дані моделі матраців можуть рекомендуватися лікарями, як для дорослих / літніх, так і дітей.

Нашою компанією пропонується абсолютно новий і унікальний вид матраца з ортопедичним ефектом - MemoryLatex. Він являє собою наповнювач латекс, який повторює вигини тіла і відповідає всім нормам по здоров'ю, а також безпеки і екологічності. Наші безпружинні матраци ортопедичні SoNLaB MemoryLatex виготовляються з натурального екологічного латексу в поєднанні з чистим спіненим в'язкоеластичним латексом, що дозволить м'яко на ньому відпочивати.


Якщо ви бажаєте купити безпружинний SoNLaB ортопедичний матрац MemoryLatex, тоді слід знати особливості, якими він володіє:
· Пропонований матеріал має гарну продувність повітря за рахунок перфорованого латексу.
· Він здатний підлаштовуватися під людину, дозволяючи знайти зручне положення для сну. Завдяки цьому зменшується зайвий тиск і поліпшується проходження крові, запобігаючи затікання м'язів, а також нервів.
· Моделі мають трикотажний чохол Bamboo, який простеган і на синтепоні з високою щільністю, а також спеціальною целюлозною підкладкою (флізелін). Завдяки змійці ви зможете з легкістю знімати і прати його.
Все це в комплексі створює ортопедичний, а також анатомічний ефект, володіє антибактеріальними перевагами і має бактерицидну дію. Тому ви будете отримувати максимальну користь, якщо вирішите замовити безпружинний MemoryLatex ортопедичний матрац.
Наша компанія готова виготовити для вас стандартні, так і нестандартні розміри даної моделі матраців під будь-яке ліжко в найкоротші терміни, а також здійснити доставку в будь-який регіон України. Крім цього надаємо гарантію в 10 років. Телефонуйте, щоб дізнатися докладніше про співпрацю з нами і замовленні найкращих варіантів ортопедичних матраців для себе і своєї сім'ї.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 95 337 XX XX +380 95 337 3377
+380 95 337 XX XX +380 67 360 1920
Ідентифікатор: 3085