Виставка дизайну Salone del Mobile.Milano перенесена на рік (оновлена)
Фото: Salone del Mobile.Milano
Стенд італійського виробника сучасних класичних меблів Elledue на Salone del Mobile 2019

Виставка дизайну Salone del Mobile.Milano перенесена на рік (оновлена)

Організатор італійської виставки дизайну Salone del Mobile.Milano знову оголосив про перенесення дати її проведення. Вирішено виставку провести у 2021 році, оскільки ситуація з пандемією істотно змінилася.

60-я Salone del Mobile.Milano пройде з 13 до 18 квітня 2020 року в Мілані. Рішення було винесено на нараді Ради директорів Federlegno Arredo Eventi.

Учасники продемонструють новий погляд на Красу — істинний чинник змін, і етичний підхід до дизайну.

Президент Salone del Mobile Клаудіо Луті сказав: «Виставка Salone del Mobile.Milano стане свідченням прагнення меблевих компаній до сталого розвитку в усіх областях, пов'язаних з ними. Це означає, що ми побачимо багато нових продуктів, виготовлених з інноваційних, перероблюваних і багаторазових матеріалів з використанням передових і все більш енергоефективних виробничих технологій, а також зі зростаючою увагою до позиції молодого покоління, яке більше, ніж будь-коли, зацікавлене у внутрішній цінності речей, придбаних для дому та роботи. Ми побачимо широке коло компаній, які прагнуть до збалансованого бюджету, що дозволяє їм інвестувати в екологічно безпечні і орієнтовані на добробут людей продукти, і в краще майбутнє, втілене в понятті «Краса», яке цілком передбачувано було додано до десяти цінностей Маніфесту Salone del Mobile.Milano. Невтомний пошук краси, що поєднує в собі безліч аспектів, стане ключовим фактором, який дозволить Salone del Mobile в найближчі роки зміцнити своє глобальне лідерство, прогнозуючи життєві стилі майбутнього».

Читайте ще: Виставка дизайну Salone del Mobile.Milano розпочала роботу

Вперше всі бієнале пройдуть в один час: Salone Internazionale del Mobile, International Furnishing Accessories Exhibition, Workplace3.0, S.Project, SaloneSatellite, EuroCucina, FTK – Technology For the Kitchen, International Bathroom Exhibition і Euroluce.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 3086