Samsung запропонував парову шафу для одягу
Фото: Samsung

Samsung запропонував парову шафу для одягу

Компанія Samsung розробила й навесні запустила в продаж парову шафу AirDresser для догляду за одягом.

Корпус із темним дзеркалом та сенсорним дисплеєм схожий на високий тонкий холодильник. Його можна встановити в будь-якій кімнаті.

Шафа має функцію високотемпературного пару Jet Steam для чищення одягу та сушіння HeatPump. Сушіння запобігає усадці одягу завдяки потокам повітря JetAir зверху і від теплового насоса знизу. У нижній частині шафи розміщений багаторазовий резервуар для води. Шафа живиться за допомогою звичайної розетки на 120 В, тому її можна встановити практично в будь-якому місці.

Для усунення неприємних запахів доданий дезодоруючий фільтр. Фахівці компанії зазначають, що фільтр уловлює запах поту, тютюну, смаженого м’яса й хімчистки. Але на результат може вплинути рівень поглинених запахів та особиста чутливість.

Продумана технологія Wrinkle Care для розгладжування складок. За заявками компанії вона прекрасно справляється зі складками на вовняному одязі. Використовується поєднання пара й повітря.
Продування із середини назовні через спеціальні вішалки і згори вниз усуває пил. Через 40 циклів система сповістить про необхідність очищення.

У шафі є місце простір для шести предметів одягу: наприклад, для трьох жакетів і трьох пар штанів.

Розмір шафи: 44,5х185х61,5 см.
Вага: 89 кг.

Розробники пропонують використовувати шафу AirDresser для підтримання оптимальної вологості в кімнаті. Для цього доданий режим «Осушення». Відчиняються дверцята шафи й запускається режим.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 3119