П`ята спеціалізована виставка «Львівський меблевий салон» та третя спеціалізована виставка «Меблева індустрія».

DECOR.com.ua 18 сентября 2009 г., 17:33

З 9 по 12 вересня у старовинному місті Львів проходила п`ята спеціалізована виставка «Львівський меблевий салон» та третя спеціалізована виставка «Меблева індустрія». Організатором виставок виступає компанія «ЕкспоЛьвів». Вже вкотре виставки проходили за інформаційної та партнерської підтримки Української Асоціації Меблевиків.
Атмосфера легкості, вишуканості та затишку огортала виставку ореолом таємничості та загадковості, якій відчували не тільки відвідувачі, а й самі організатори та партнери цієї події.
Урочисте відкриття виставок «Львівський меблевий салон» та «Меблева індустрія». цього року провели Директор ТОВ «Агентство маркетингу та розвитку» Тарас Арсенович Ващук, PR-директор Української Асоціації Меблевиків Марина Євгеніївна Цвик, Директор ТОВ «Сігма» Михайло Махтейович Коропецький та Головний редактор журналу «Меблеві технології» Петро Васильович Баландюх. Кожен з них у особистій доповіді висказав слова вдячності та радості за те, що виставки відбулися, що мета, шлях до якої вимагав стількох зусиль – досягнута. Що сподівання на те, що щорічне проведення виставок «Львівський меблевий салон» та «Меблева індустрія» допомагає її учасникам отримувати найповнішу інформацію про нові технології у виробництві меблів та налагоджувати ділові зв`язки – справдилися. Що професійний досвід, набутий учасниками виставок, стане у пригоді – у цьому не має ніяких сумнівів.
Українська Асоціація Меблевиків дякує організаторам виставок «Львівський меблевий салон» та «Меблева індустрія» за надання безкоштовної обладнаної виставкової площі, за інформаційну та партнерську підтримку УАМ.
Під час урочистого відкриття виставок, PR-директор Української Асоціації Меблевиків Марина Євгеніївна Цвик вручила Директору ТОВ «Агентство маркетингу та розвитку» Тарасу Арсеновичу Ващуку, «Подяку за активну участь у роботі Української Асоціації Меблевиків» та наголосила на тому, що проведення такого роду заходів необхідно саме зараз, бо меблева галузь України потребує активної підтримки як законодавчих органів влади країни, так і виставкових компаній.
Тому що виставка — це публічна демонстрація досягнень в галузі чи секторі економіки, а меблевій галузі є що продемонструвати. Це досвід, ентузіазм, інновації та сила волі. Сила волі йти до перемоги, сила волі подолати невдалий законодавчий бар`єр, сила волі досягнути мети. А мета – це всебічний розвиток меблевої галузі України, утримання внутрішнього та зовнішніх ринків.
В умовах ситуації, що склалася, в країні особливої значущості набувають заходи по просуванню своєї продукції, по налагодженню нових ділових контактів, освоєнню нових ринків збуту в меблевій галузі, але насамперед це взаєморозуміння та взаємоповага гравців меблевого ринку та спільні дії, направлені на розвиток меблевої галузі України.
А спільні дії для розвитку меблевої галузі України – це Українська Асоціація Меблевиків.

Последние новости раздела