Держкомлісгосп впроваджує нові інноваційні технології, які стануть на заваді нелегальній заготівлі деревини і дозволять підвищити продуктивність праці на лісогосподарських підприємствах України.

DECOR.ua 26 мая 2010 г., 15:38

27 травня 2010 року Голова Державного комітету лісового господарства України Микола Шершун збирає керівних працівників галузі на виїзне засідання колегії Держкомлісгоспу, що проходитиме у Рівненській області. Мета заходу – впровадження інновацій в лісовому господарстві України.
Під час колегії відбудеться презентація системи електронного обліку деревини як засобу протидії нелегальним рубкам, а також технології раціональної розробки деревини і технологій використання лісосічних відходів як засобів підвищення продуктивності праці на лісогосподарських підприємствах України.
Планується також розглянути питання, що пов’язані з порядком формування цін на деревину ІІ і ІІІ кварталів 2010 року.
Учасники заходу матимуть можливість ознайомитися з роботою нижнього складу і цехів переробки деревини Клесівського лісгоспу, а в Сарнинському лісгоспі – з технологією раціональної розробки деревини, використання лісосічних відходів для виробництва і застосування біопалива, а також вивчити систему електронного обліку деревини і застосування GPS-навігації під час проведення лісосічних робіт.
У виїзній колегії братимуть участь начальники усіх обласних управлінь лісового та мисливського господарства України, голова Рескомлісу АР Крим, керівники підприємств та установ, які безпосередньо підпорядковані Держкомлісгоспу України.

Последние новости раздела