Знижка 20% акцію завершено
Акція! Матраци серії & Fly ORGANIC на 20% дешевше!

Акція! Матраци серії & Fly ORGANIC на 20% дешевше!

Акція! Матраци серії & Fly ORGANIC на 20% дешевше!
Код товару: A195

Увага! Акція діє з 1 листопада 2014 до 31 січня 2015!
Ортопедичний матрац & Fly Organic Alfa

Виробник: ЕММ, Україна
Висота матраца: 20 см.
Рекомендоване навантаження на спальне місце: до 150 кг.
Жорсткість матраца: Середня жорсткість
Опис: Матраc & Fly Alfa Чохол - bio cotton (біо коттон), Bio latex, Eco felt, пружинний блок IQ Spring. Матраc & Fly Alfa (Сліп енд флай Альфа) один з інноваційних новинок 2013 року.

IQ Spring - інноваційна пружина IQ Spring - це "розумна пружина", яка діє гнучко і ефективно, підлаштовуючись під зміни навантаження, забезпечуючи початкову м'якість і подальшу оптимальну підтримку. Всі переваги пружини IQ Spring досягаються завдяки спеціально розробленій формі: пружина має широку основу і "вузьку талію", яка дозволяє здійснювати більш функціональну підтримку хребта. Таким чином, в одній пружині сконцентровано відразу декілька рівнів жорсткості, а значить універсальний комфорт практично для будь-якої людини.

Carbon Foam - інноваційна піна, високоеластичний матеріал, який, завдяки своїй комірчастій, пористій структурі активно дихає і відводить вологу. Піна Carbon Foam створена для найкращої ортопедичної підтримки Вашого хребта і при цьому вона є екологічно чистою, так як не виділяє ніяких шкідливих речовин. Глобулярний вуглець в активній формі, що входить до складу піни забезпечує захист від електромагнітного випромінювання, а так же нейтралізує неприємні запахи і надає сприятливий оздоровчий вплив на людину. Поєднавши ізотопи цього натурального компонента з високоеластичною і пружною піною, ми отримали суперматеріал, що володіє сорбційними, каталітичними та бактерицидними властивостями.

Bio Latex - це еластичний і пружний натуральний матеріал зі спіненого екстракту соку каучукового дерева. Сама природа створила основний компонент цього матеріалу: Bio Latex 100% рослинного походження. Він збирається безпосередньо з кори дерева гевеї, знаменитого каучукового дерева. Bio Latex має структуру, подібну до будови бджолиних сот з повітряними осередками. Здатний витримувати високий тиск і відмінно відновлювати свою первісну форму. Володіє високими гігієнічними властивостями завдяки тому, що не вбирає вологу. Так само Bio Latex гіпоалергенний матеріал, так як не є середовищем проживання домашнього пилового кліща. Додаткові переваги його також у тому, що це довговічний і пружний матеріал, здатний зберігати свої властивості в первозданному вигляді до 20 років.

Чохол Bio Cotton. Завдяки особливій структурі волокон матеріалу Bio Cotton, чохол матраца забезпечує водну і повітряну регуляцію, створення оптимального мікроклімату, що особливо важливо для сну в літній час. Крім того, чохол Bio Cotton володіє такими властивостями: добре вбирає вологу, витримує високі навантаження, не електризується, дозволяє шкірі дихати.

Чохол матраців колекції Organic з системою Climat Control - це основа для створення правильного клімату в ліжку під час сну. Його відмітною особливістю є особливої ​​структури клімаволокно, яке завдяки вмісту високоеластичних пустотілих кліматичних волокон регулює термобаланс, стабілізуючи перепади температури під час сну. Такий чохол створює комфорт і сприятливий температурний режим для сну в будь-який період року.

Bio Cocos - 100% натуральний матеріал - волокно з горіхів кокоса - з унікальними властивостями стійкості до зовнішніх впливів. Койра, скріплена натуральним латексом, дає об'ємну, пружну структуру з переплетених волокон, в яку відмінно проникає повітря. Матрац, до складу якого входить Bio Cocos відмінно "дихає", крім того в нього не вбирається волога. Природні вентиляційні властивості, еластичність, міцність, пружність, гігієнічність і гіпоалергенність, поряд з дуже довгим терміном служби, роблять цей матеріал ідеальним для наповнення матраца.

Матеріал Eco Felt - це екологічно чистий матеріал, що складається з суміші натуральних бавовняних і вовняних волокон. Волокна льону, вовни і джуту, що входять до складу матеріалу є компонентами рослинного походження. Використання матеріалу Eco Felt в матрацах колекції сприяє збільшенню таких характеристик як жорсткість і зносостійкість матраца. Матеріал служить хорошим захистом внутрішнього наповнення від пружинного блоку, що дозволяє зберегти характеристики матраца без змін навіть після багаторічної експлуатації.
Ортопедичні матраци & Fly Organic

Для найвимогливіших до якості клієнтів, була створена абсолютно нова колекція ортопедичних матрсов & Fly Organic.
У ній акцент поставлений на застосування нових натуральних і абсолютно безпечних матеріалів. Вони розроблялися з метою поліпшення здоров'я своїх покупців. Застосовувані в цій серії матеріали раніше не використовувалися в інших моделях матраців. Технологічних змін зазнали всі складові матраца: пружинні блоки, наповнювачі та чохол. У нову колекцію & Fly Organic входить п'ять різновидів ортопедичних матраців: матрац Alfa, з наповнювачем з натурального латексу, Beta - матрац на безпружинному блоці, наповнений інноваційної піною, і решта матраци на незалежних пружинах, які мають форму пісочного годинника: Gamma - включає в себе піну Carbon Foam 3D Design, жорсткий матрац Omega, наповнений койрой кокоса та інноваційної піною і, матрац Epsilon на піні нової розробки і доступною ціною. Глобальною зміною пружини стало її виготовлення у вигляді пісочного годинника. Це збільшило її несучу здатність. Матраци Organic тепер можуть витримувати на одне спальне місце навантаження до 150 кг. Збільшення зносостійкості і застосування нових матеріалів вплинуло на термін експлуатації - він становить 20 років. Цей пружинний блок ще краще підтримує хребет, сприяє більшому прояву ортопедичного ефекту і комфорту. До складу інноваційної піни Carbon Foam входить активна форма глобулярного вуглецю. Це дозволяє їй прекрасно пропускати повітря, мати бактерицидні властивості і сприятливо впливати на стан здоров'я людини. Збільшена кількість соку гевеї міститься в латексі Bio Latex - матеріал став натуральніше за своїм складом. Тепер цей матеріал можна буде експлуатувати дуже довго. Так само збільшився вміст латексу і в кокосової койри Bio Cocos. До незамінних якостям цього матеріалу додалися пружність і довговічність. Новий матеріал для чохла називається Bio Cotton. До складу тканини увійшли стрейч і жаккард, зробивши її приємною на дотик і довговічною. Тканина Bio Cotton добре проводить повітря, не розтягується, здатна витримувати великі навантаження і на ній не з'являються катишки. Придбав чохол і особлива властивість Climat Control - систему регуляції мікроклімату. Вона виконує функцію стабілізації перепадів температури тіла у сні, тим самим регулюючи термобалланс. Для поділу м'яких внутрішніх шарів і пружинного блоку застосовується Eco Felt - матеріал, що представляє із себе суміш лляних і
бавовняних волокон. Приємно здивує покупців і той факт, що ціна у матраців Organic залишилася такою ж доступною, як і у всій серії & Fly.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 44 227 XX XX +380 44 227 7104
Моб.:
+380 44 227 XX XX +380 63 156 9430
Тел.:
+380 44 227 XX XX +380 99 906 8793
Терміни проведення акції №2077: 01 листопада 2014 — 31 січня 2015