«Світлові Технології » запустили другу лінію виробництва в Україні

«Світлові Технології » запустили другу лінію виробництва в Україні

Українське виробництво МГК «Світлові Технології» (Росія) запустило нову лінію виробництва, про це йдеться в повідомленні підприємства.

26 березня 2011 у місті Славутич відбулося урочисте відкриття другої лінії виробництва. Нова технологічна лінія оснащена обладнанням, яке володіє самими останніми досягненнями в лиття пластмас і комп`ютерного контролю над виробничим процесом. Різні поєднання матеріалів, з яких виготовляються корпусу світильників, дозволяють розширити області застосування за рахунок хімічної стійкості до впливу агресивних середовищ різного типу. Новий виробничий ділянка складається з декількох термопластавтоматів, що працюють з такими матеріалами як полікарбонат, а також полімерними матеріалами, SAN, SMC.

Основний Термопластавтомат, в залежності від заданої програми, виробляє розсіювачі і корпусу світильників. Всередині машини здійснюється весь технологічний процес. До обов`язків робітника, обслуговуючого автомат, входить лише укладання готових дифузорів, вироблених роботом. У цьому ж цеху розмістилися термопластавтомати для виготовлення дрібних деталей світильників.

Міжнародна група компаній «Світлові Технології» (Москва) займається виробництвом світлотехнічного обладнання. Основна сфера діяльності групи компаній - виробництво і збут світлових приладів загального та спеціального призначення. На сьогоднішній день під торговельною маркою «Світлові Технології» на власному виробництві випускається більше 1000 модифікацій світильників для 49 областей застосування від адміністративних та офісних будівель до промислових об`єктів і стадіонів.

http://plastinfo.ru/
Ідентифікатор: 957