Відкрилася виставка деревообробної галузі

20 вересня в Києві в Міжнародному виставковому Центрі відкрилася головна виставка деревообробної галузі Україна - LISDEREVMASH 2011.
LISDEREVMASH проводиться за підтримки Європейської Федерації виробників деревообробного обладнання EUMABOIS, Державного агентства лісових ресурсів України, Української Асоціації меблевих та деревообробних підприємств «Меблідеревпром», Українською асоціацією постачальників деревообробного обладнання «УАДО». Організатор виставки також тісно співпрацює з галузевими організаціями Італії - ACIMALL, і Іспанії - AFEMA.
На церемонії офіційного відкриття виставки з вітальним словом виступили:
· Перший заступник голови Державного агентства лісових ресурсів, пан Ярослав Іванович Макарчін;
· Президент асоціації «Меблідеревпром», пан Сергій Іванович Сагаль;
· Президент «УАДО», пан Василь Володимирович Масюк.
Всі виступаючі зазначили, що Міжнародна спеціалізована виставка машин та обладнання для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH 2011 є важливою подією для вітчизняної деревообробної галузі. Це унікальна можливість для професійного спілкування фахівців різних країн, розвитку ділового співробітництва, вивчення попиту та демонстрації своїх можливостей.
LISDEREVMASH - традиційне місце зустрічі для фахівців галузі. Кожний захід відвідує понад 6000 чоловік, зайнятих у виробництві меблів, виробів з деревини, а так само будівництві та лісовому господарстві. Виставка LISDEREVMASH об`єднує на одному майданчику світових лідерів лісопромислового комплексу та деревообробної індустрії. Серед учасників - провідні українські та зарубіжні підприємства з Австрії, Бельгії, Білорусії, Великобританії, Німеччини, Індії, Італії, Іспанії, Латвії, Литви, Польщі, Росії, Словенії, Тайваню, Туреччини, Франції, Чехії, Швейцарії та Естонії, які представляють весь спектр машин і устаткування для лісового господарства, первинної та вторинної деревообробки, меблевої промисловості, а також супутні інструменти, аксесуари, матеріали, сировину і послуги.
Вперше у виставці беруть участь найбільші тайваньські виробники обладнання та інструменту для деревообробної промисловості, такі як KUOMING ELECTRIC, KAO JEN TOOLS, FULPOW INDUSTRIAL CORP.
Італійська асоціація виробників обладнання та інструменту для деревообробної галузі ACIMALL представляє на колективному стенді новинки продукції SPANEVELLO, ANDREONI LUIGI, STORTI, ANGELO CREMONA, BIGonDRY, IMAL.
Крім того, значне поширення отримало одне з нових тематичних напрямків виставки - WOODENERGY. Понад 20-ти учасників демонструють широкий асортимент обладнання та технологій з утилізації деревних відходів і виробництва твердого біопалива - гранул, брикетів, пелет, деревного вугілля, а також пристрої, що працюють на цьому паливі.
В рамках ділової програми виставки відбудуться:
- Конкурс професійної майстерності `Кращий оператор маніпулятора Україна - 2011`
- Семінари:
· `Сучасні технології обробки деревини`
· `Біопаливо - доступна альтернатива традиційним джерелам енергії`
· `Налагодження ланцюжка поставок продукції для лісопромислових підприємств за схемою FSC`
Виставка LISDEREVMASH - це, безсумнівно, один з найкращих способів досягти максимальних результатів у модернізації та вдосконаленні та зайняти провідну позицію на ринку деревообробної промисловості.
Виставка працюватиме до 23 вересня 2011 в МВЦ (Броварський просп., 15)
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 456 XX XX +380 44 456 3804
+380 44 456 XX XX +380 44 456 3802
Ідентифікатор: 1068