На DLT 2012 пройде конференція «Українські виробники та дизайнери - нові шляхи розвитку взаємин»

На DLT 2012 пройде конференція «Українські виробники та дизайнери - нові шляхи розвитку взаємин»

«Українська Асоціація Меблевиків» і молодіжне об`єднання Київської організації Спілки дизайнерів України «ВАРТО» проведуть дискусійну конференцію «Українські виробники та дизайнери - нові шляхи розвитку взаємин», яка відбудеться 3 жовтня о 14:00 в рамках виставки «Design. Living Tendency 2012».

Місце проведення: ВЦ КиївЕкспоПлаза, пав. № 1, конференц-зал № 2.

Метою даного заходу є знайомство і налагодження більш плідної співпраці між українськими компаніями-виробниками та дизайнерами, пошук нових форм взаємодії і розвитку галузі в цілому.

ВАРТО - команда молодих дизайнерів з неординарним і амбіційним поглядом на світ, здатних розробити впізнаваний характер і концепцію розвитку українського дизайну і вивести його в світові лідери. Метою об`єднання є централізація всіх талановитих людей, бажаючих зруйнувати рамки стереотипів українського дизайну.
 
Місія УАМ - створення галузевої, компетентної громадської організації, завдяки якій, її члени отримують можливість відстоювати інтереси галузі перед державою і монополіями, суспільство - робочі місця, споживач - якісну продукцію, а держава - податки і конкурентоздатний продукт виробництва.

Для підтвердження участі в конференції необхідно зв`язатися з дирекцією УАМ за телефонами:
067 504-XX-XX Показати телефон+380 67 504 6454
067 657-XX-XX Показати телефон+380 67 657 5597.
Ідентифікатор: 1442