AGC Glass Europe розвиває спеціалізовану мережу для інтер`єрного скла
Фото: AGC Glass Europe

AGC Glass Europe розвиває спеціалізовану мережу для інтер`єрного скла

Компанія AGC Glass Europe представила нову серію декоративного скла «Glatetik» на прес-конференції в Парижі. Запуск нового декоративного скла для інтер`єрів супроводжується створенням мережі кваліфікованих монтажних центрів, які повністю орієнтовані на обслуговування клієнтів.

Як відзначає Alain Jardinet, віце-президент будівельного напрямку AGC Glass Europe, через мережу Glatetik клієнти зможуть вибрати широкий асортимент високоякісної скляної продукції, грунтуючись на досвіді і підтримці професіоналів, що спеціалізуються на обробці та встановленню скла.

Розвиток мережі стартує з Франції, де будуть відкриті чотири AGC-центрів, які працюватимуть паралельно з 25 партнерами, для продажу, консультації і технічної підтримки будівельних фахівців і кінцевих споживачів.

Колекція Glatetik представлена ​​в трьох напрямках - Design, Trend і Classic. Вона включає в себе спеціально розроблене інтер`єрне скло та інші види виробів з пофарбованого, посрібленого скла, скла з кислотним травленням, тонованого, а також ламінованого, візерункового і скла з покриттям.
Ідентифікатор: 1451