Гра зі світлом з новою колекцією інтер`єрного скла AGC
Riccardo Bianchi (с) AGC Glass Europe
Oltreluce Circles

Гра зі світлом з новою колекцією інтер`єрного скла AGC

AGC Glass Europe представила свою нову колекцію декоративного візерункового скла, яка була розроблена італійським дизайнером Мікеле Де Лукки. Нова лінійка ексклюзивних мотивів, які грають зі світлом, дозволяє архітекторам та дизайнерам створити неповторний інтер`єр приміщень.

Oltreluce включає в себе три сучасні моделі: Oltreluce Waves, Oltreluce Circles і Oltreluce Space. Вони мають ясні, екстра-чіткі і посріблені версії. Колекція була розроблена, як стверджує дизайнер, щоб вийти за рамки простої прозорості.

«Oltreluce Waves» є ідеальним балансом між прозорістю і матовим.
Поверхня «Oltreluce Circles» викарбувана окружностями різної глибини, створюючи рівні прозорості, які змінюються залежно від позиції з якою дивитися на скло.
«Oltreluce Space» - набір точок, які розташовані на різних відстанях і глибинах.

Компанія не обмежує застосування колекції тільки внутрішніми рішеннями (перегородки, двері, меблі, душові і т. д.), скло можна вставляти в склопакети для виробництва вікон, дверей і фасадів.

Нова колекція «Oltreluce» буде представлена ​​на інтер`єрні шоу в Кортрейк (Бельгія), яке пройде з 20 по 28 жовтня 2012 року, а на європейський ринок вийде в кінці жовтня.
Ідентифікатор: 1457