IKEA представила нову стратегію сталого розвитку
Фото: IKEA

IKEA представила нову стратегію сталого розвитку

IKEA Group представила нову стратегію розвитку, головні принципи якої укладені в енергетичній незалежності і допомозі мільйонам людей жити в більш доступному і стійкому приміщенні. Стратегія спрямована на довгострокові перспективи.

У планах компанії надати покупцями продукти і рішення, які допомагають заощадити гроші, використовуючи менше енергії і води, скорочують відходи. Наприклад, до 2020 року компанія планує повністю перейти на світлодіодне освітлення, яке використовує до 85% менше електроенергії і період життя становить 20 років.

Енергетична незалежність також спрямована на будівлі і магазини групи. Компанія планує вкласти 1,5 млрд. євро в вітрові та сонячні проекти.

IKEA має намір використовувати ресурси з максимальною ефективністю і перетворювати відходи в ресурси. Оздоблювальні матеріали та упаковка будуть використовуватися з поновлюваної або вторинної сировини.

Як сказав Стів Ховард, директор зі сталого розвитку IKEA Group: «Ми вважаємо, що стійкість не повинна бути предметом розкоші. Вона повинна бути доступна для всіх ».
Ідентифікатор: 1470