Новий формат Київського Міжнародного Меблевого Форуму

DECOR.ua 12 грудня 2012 р. о 16:54

У Києві була представлена ​​нова концепція Київського Міжнародного Меблевого Форуму (Kiff-2013), а також формат співпраці з Федерацією деревообробної індустрії Італії - FederlegnoArredo (FLA). На прес-конференції 11 грудня 2012 топ-менеджери FLA і Київського Міжнародного Контрактового Ярмарку (КМКЯ) поділилися баченням і планами щодо весняного події.

Організатори виставки вже вийшли за рамки проведення Київського Міжнародного Меблевого Форуму тільки у виставкових павільйонах і втягнули в подію весь Київ: галереї, арт-центри, салони, шоу-руми, кафе, ресторани і готелі створюючи Українські Дні Дизайну. І співпраця з найавторитетнішим співтовариством меблевих брендів Італії дозволить вивести щорічну подію меблевого та інтер`єрного життя України на новий рівень.

FLA вже багато років працює з КМКЯ і в 2013 році буде представлений новий формат співпраці для того, що б українські відвідувачі повною мірою відчули італійський смак, ту особливу атмосферу, яка формується інтер`єром, стилем одягу, вимогливістю і увагою до деталей. І багаторічний досвід роботи з провідними виставками iSaloni Milano (Мілан) і iSaloni Worlwide (Москва), а також з молодою, але вже відомою MADEexpo (Мілан), в цьому допоможуть.

Під експозицію сучасних і класичних італійських меблів відведуть окремий павільйон. У проекті Piazza Italia візьмуть участь тільки виробники Італії, серед яких Flou, Kartell, Poliforn, Moroso і багато інших. Також на відвідувачів чекає нова подія - Casa Retto (Будинок в стилі ретро). Ключовим мотивом у представлених рішеннях буде сучасне ретро: чорно-біле оформлення з додаванням яскравих вкрай сучасних елементів.

Як зазначив Роберто Мігото, член правління FederlegnoArredo, новий рівень співпраці робить Kiff-2013 рівноправним ланкою в ланцюжку iSaloni Milano і iSaloni Worlwide.

Дата проведення Kiff-2013: 13-16 березня 2013 року.
Місце: м. Київ, МВЦ КиївЕкспоПлаза, вул. Салютна, 2б.

Останні новини розділу