На що звернути увагу при виборі шафи-купе?

На що звернути увагу при виборі шафи-купе?

Вибір шафи-купе - це непросте завдання, тому фахівці компанії "Фаворит-меблі" розмістили нову замітку:

На що варто покупцеві звернути увагу при виборі шафи-купе? І як вибрати так, щоб він радував Вас не один рік?
Міжнародні експерти стверджують, що вбудовані меблі високої якості можуть собі дозволити або ті, у кого достатньо на це коштів, або майстра на всі руки. І шафа-купе за індивідуальним замовленням, як і вся вбудовується меблі, може влетіти в копієчку.
Але є кілька аргументів, щоб все-таки на це зважитися. І студія індивідуальних меблів ФАВОРИТ-МЕБЛІ із задоволенням поділиться ними з Вами. По-перше, шафа-купе на замовлення завжди підійде в Вашу квартиру, тому буде зроблений по Ваших розмірах, у той час як готові шафи деколи віднімають багато часу на його пошуки і установку в те місце, де він би найкраще виглядав. По-друге, ваш новенький шафа буде виглядати так, як Ви цього захочете. Тут можна включити свою фантазію на всю котушку і втілити всі свої мрії. Можна спроектувати в ньому дзеркало там, де саме Вам буде зручно, замовити потрібну Вам кількість полиць і розмістити їх так, як вам хочеться. По-третє, його можна розташувати в ніші, а якщо такої немає, то шафа може бути обмежений стінами і стелею, що дуже позитивно позначиться на його вартості. Вся індивідуальна меблі і в тому числі шафи-купе, які розробляє і виробляє ФАВОРИТ-МЕБЛІ, володіють чудовим різноплановим дизайном, а також бездоганною якістю, як готових виробів, так і самих використовуваних матеріалів і фурнітури.
Але варто пам'ятати, що якісна вбудовується меблі на замовлення не може коштувати дешево. І якщо вам пропонують зробити замовлення "швидко і недорого", варто кілька разів все зважити, перевірити репутацію фірми-продавця і тільки тоді вирішуватися на покупку. Адже в цьому випадку дуже легко "нарватися" на підробку і що-небудь зробити після виявлення браку вже буде неможливо. Не забувайте прописну істину: «Скупий платить двічі».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 172 XX XX +380 97 172 0003
+380 97 172 XX XX +380 67 367 1312
+380 97 172 XX XX +380 63 134 6630
Ідентифікатор: 1565