AGC підтвердила екологічність свого декоративного скла

AGC підтвердила екологічність свого декоративного скла

У грудні минулого року компанія AGC Glass Europe отримала Срібний сертифікат Cradle Certified (від колиски до колиски) для своєї основної лінійки декоративного скла, яка складається з торгових марок Lacobel, Matelac, Matelux і Mirox. Це друга сертифікація продукції компанії. Ще в 2010 році AGC стала першим європейським виробником скла, який отримав Срібний сертифікат Cradle Certified на своє флоат-скло та магнетронне покриття. Поетапне сертифікування продукції - частина інтегрованого підходу компанії в постійному поліпшенні екологічних показників продукції.

Отримання сертифікату дозволяє компанії пропонувати архітекторам та дизайнерам ще більш широкий вибір екологічно чистих рішень, для створення будівель з більш високим рейтингом екологічної сертифікації.

Як відзначають в AGC, продукція компанії виготовляється з широко доступних сировинних матеріалів: пісок, сода і доломіт. Також, при виготовленні продукції, додають близько 30% переробленого скла. Оскільки склобій плавиться при більш низькій температурі, ніж сировина, це дозволяє використовувати менше енергії при виробництві.
Ідентифікатор: 1605