Тисячі рішень на ISaloni 2013
Annalisa Cimmino
SaloneUfficio - рішення для офісів, банків, державних і громадських просторів. SaloneUfficio 2013 - 106 експонентів.

Тисячі рішень на ISaloni 2013

Веде роботу відома світова меблева виставка ISaloni 2013 (Мілан, Італія). C 9 по 12 квітня фахівці, учасники ринку і галузеві ЗМІ вивчають пропозиції відомих брендів, меблевих фабрик і розробки різних дизайнерів. На вихідні виставка відкриє двері для громадськості.

На площі 530 000 м2 розташувалися 2025 компаній і 700 дизайнерів (SaloneSatellite - спеціальна виставка молодих перспективних дизайнерів).

Девізом 52-ї виставки інновацій є: тисячі рішень домашнього та офісного інтер'єру, продукти освітлення будуть представлені в перший раз.

Як зазначив Марко Романеллі, дизайнер і критик, ISaloni прагне реагувати на важкі часи, які переживає світова економіка. У порівнянні з попередніми роками, складно виділити об'єднуючі тенденції. Одне ясно: все більше уваги приділяється більш ефективним рішенням. Також слід згадати, що компанії прагнуть налагодити особистий контакт з кожним із відвідувачів.

Серед тенденцій можна виділити пам'ять або ностальгію: перевидання розробок дизайнерів 50-х і 80-х років. Все частіше представлені ліжка і розробки для відкритих майданчиків, які все більше схожі на рішення для інтер'єрів завдяки сучасним матеріалам.

У цьому році організатори ISaloni порадували відвідувачів виставки можливістю відвідати всі музеї Мілана безкоштовно: Музей мистецтва ХХ століття, Археологічний музей, Музей природної історії, Музей Кастелло Сфорцеско, Музей Palazzo Morando, Акваріум, Галерея сучасного мистецтва, Музей Рісорджіменто. Така домовленість була укладена між Cosmit і муніципалітетом Мілана.
Ідентифікатор: 1656