KIFF 2014: новий формат - ефективна виставка
Фото: DECOR.ua
Стильний і новий формат для залучення покупців.

KIFF 2014: новий формат - ефективна виставка

4 червня 2013 «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» представив новий формат міжнародної меблевої виставки KIFF 2014, яка пройде з 12 по 15 березня 2014 року.

Як зазначила Олена Бердичівська, заступник директора меблевих та інтер'єрних виставок КМКЯ: «Головний акцент буде зроблений на привернення і залучення міжнародної складової в роботу над виставкою. Вже сьогодні над нашим проектом працюють відомі персони й співтовариства світового дизайну: FederlegnoArredo, архітектурна студія Adriani e Rossi, політехнічний інститут Politecnico di Milano. В Україні - молодіжне дизайнерське об'єднання «Варто» при союзі дизайнерів України, Школа європейського дизайну, Школа візуальних комунікацій і багато інших».

Що ж нас чекає нове на виставці? Абсолютно новий виставковий концепт. Щоб зробити виставку максимально ефективною для учасників і відвідувачів, організатори кардинально змінюють підхід до побудови стендів компаній і запускають проект «Місто Італійського Стилю», в рамках якого компанії-учасниці об'єднають в експозиційну групу. Такий умовний квартал буде базуватися навколо зон «Сила емоцій» (демонстрація нових трендів і колекцій компаній-учасниць) і «Дух інновацій» (проведення презентацій, майстер-класів та переговорів).

Традиційно, в рамках KIFF 2014 пройде дев'ята Національна експозиція Італії за сприянням FederlegnoArredo (FLA, Федерація деревообробної індустрії Італії). На ній буде презентовано проект «Ідеальний магазин», який продемонструє готове рішення для успішного магазину, об'єднавши продукцію італійських фабрик. Він розробляється італійською студією Adriani e Rossi.

Також, організатори KIFF акцентували увагу на посиленні байэрськоъ програми, щоб створити ефективну платформу для планування та розвитку продажів.
Ідентифікатор: 1693