«СПВ Компани Лтд» приглашает на выставку «Мебельные технологии, комплектующие, текстиль

Головна меблева виставка України відбудеться 2-5 жовтня 2013 р. у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» за адресою м. Київ, вул. Салютна 2-Б. Це 23-я міжнародна експозиція, в якій візьмуть участь провідні постачальники та виробники меблів і комплектуючих. Захід популярний серед архітекторів, дизайнерів і декораторів.

SPV Company Ltd, ексклюзивний імпортер VINORIT® ( віноріт ) в Україні, братиме участь у виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль» уже втретє. На нашому стенді буде представлено ПВХ-покриття ізраїльського бренду – всі 29 кольорів, включаючи новий, з унікальним тисненням « тімбер ». Свіжі барви VINORIT ( вінорит ), інноваційні технології виготовлення дозволяють уже сьогодні створювати дизайни майбутнього.

Відвідавши стенд «СПВ Компані Лтд», Ви зможете побачити ексклюзивні дверні накладки у плівці VINORIT® ( віноріт ). Також будуть представлені меблеві фасади, виконані з 3D-елементами в поєднанні з художнім фрезеруванням, із застосуванням патини, яка додає малюнку вишуканості й виразності.

Під час виставки на нашому стенді Ви зможете проконсультуватись у провідного українського дизайнера, подивитися відео про кібуц Haogen (Ізраїль), де виробляється плівка VINORIT® ( віноріт ), отримати нові каталоги ПВХ-покриття і багато іншого.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 456 XX XX +380 44 456 9444
Ідентифікатор: 1796