Паркетні тренди 2013. Вибір покупців

Паркетні тренди 2013. Вибір покупців

У світі підлогових покриттів свої тренди і тенденції, своя мода на кольори, дизайни і породи. І зараз, коли весь світ спостерігає за показами нових колекцій на Тижнях моди, «Паркетний світ» презентує наймодніші позиції паркету за 2013 рік.
Загальні тенденції в інтер'єрі відобразилися і у виборі підлогових покриттів. Найбільш популярним кольором стало біле масло N10 у паркетної дошки з дуба WaldKrone. Сортування люкс і брашірованная поверхню ще більш підкреслили білий колір.
Найбільш популярною породою за результатами 2013 очікувано став горіх американський. Причому користувалася попитом як паркетна дошка з горіха (наприклад, горіх американський WaldKrone або Panaget під лаком), так і масивна екзотична дошка.
Що стосується художнього паркету, то великою популярністю користувався модульний паркет «Версаль» від Tavolini Floors. Цей класичний малюнок, ніколи не виходить з моди, прекрасно підійде для спальної, вітальні, кабінету. За індивідуальним замовленням він може бути виготовлений з будь-якої породи дерева або тонований в будь-який з можливих кольорів Tavolini.
Продовжуємо стежити за тенденціями паркетної моди в 2014 році. Впевнені, нам буде чим вас здивувати!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 536 XX XX +380 44 536 1111
Ідентифікатор: 1904