УАМ збирає слухачів за темою «Дизайн меблів»
Фото: Photl.com

УАМ збирає слухачів за темою «Дизайн меблів»

Українська Асоціація Меблевиків відкрила набір слухачів на курс «Дизайн і технологія меблів».
Навчання розроблено для малих груп з нульовим рівнем знань. За оцінками викладача, Василя Ширмана, курс може бути корисний і фахівцям, що працюють у сфері виробництва меблів.

Програма для отримання знань за фахом «дизайнер-технолог меблів» розбита на три розділи.

«Естетика дизайну меблів» включає п'ять занять (15 академгодин) і охоплює основні поняття проектування конструкцій, колористики і зупиняється на історії меблів: формування стилів і сучасні напрямки.

«Основи технології в дизайні меблів» розраховані на сім занять, включаючи два виїзні. На заняттях зупиняться на типах меблів і вимогам до них, на видах конструкційних матеріалів і видах обробки деталей. Для наочності один урок пройде на меблевому виробництві. З різною фурнітурою ознайомлять теоретично, а також в салоні з її продажу. Розділ підніме питання стандартизації, уніфікації та якості, також торкнеться актуального напрямку - багатофункціональність.

Останній блок (три заняття) буде присвячений проектуванню: питання правильного виміру при проектуванні, а також розстановки готових виробів в інтер'єрі. Навчання торкнеться вимог до проектної документації.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 1993