Барні стільці від компанії "12 стільців". Величезний вибір!
Мила
Барный стул 323135

Барні стільці від компанії "12 стільців". Величезний вибір!

Коли гість заходить в кафе або ресторан, то завжди кине свій погляд у її бік ... в бік її Величності - барной стійки, адже це дуже стильний і зручний предмет інтер'єру будь-якого ресторану, де пригощають смачним бурштиновим свіжозвареним пивом і екзотичними різнокольоровими коктейлями.
Стійка асоціюється у когось з приємним веселим ввечері і хорошою компанією, а хтось любить по душам поговорити з барменом, виливаючи йому всю гіркоту душі, адже класний бармен- це справжній психолог і відмінний продавець.
Хтось поспіхом з'їсть свій ланч біля барної стійки, а хтось просто сяде курити, сховається від усіх в клубах ванільного диму і мрійливо вип'є ароматний еспресо. І якось добре і затишно, особливо якщо всі деталі дизайну барної стійки продумані до дрібниць.
Ресторатори витрачають великі гроші, щоб зробити барну стійку яскравою, дорогий, яка залучає увагу, адже вона - це візитна картка закладу, де спиртні напої відіграють не останню роль в бюджеті. Звичайно, ми не можемо продати Вам бармена - психолога, але ми можемо продати Вам міцні, дуже зручні чеські барні стільці та табурети до барної стійки, які прослужать вірою і правдою довгі-довгі роки!
Не економте на комфорті своїх відвідувачів і вони будуть частими гостями Вашого ресторану! А кожному барному стільцю є ідентичний по дизайну звичайний стілець. Чеська мебель- це тренд в ресторанах Європи! І це кращі стільці, які гідні стати біля барної стійки Вашого ресторану.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 441 XX XX +380 67 441 7128
+380 67 441 XX XX 8063 0408088
Ідентифікатор: 2020