Design. Living Tendency — найбільша інтер'єрна виставка в Україні
Фото: DECOR.ua

Design. Living Tendency — найбільша інтер'єрна виставка в Україні

З 1 по 4 жовтня 2014 пройде виставка Design. Living Tendency (DLT) — знакова подія на интер’єрному ринку України, яка об'єднує фахівців у сфері меблів, декору та домашнього текстилю.

На виставці Design. Living Tendency будуть представлені нові колекції меблів і декоративних матеріалів, різні технологічні рішення від українських і зарубіжних компаній. Крім того, DLT є професійною B2B-платформою, що надає широкі можливості для розвитку бізнесу.
На DLT, аудиторія якої складає 20 тис. людей, більше 360 компаній представлять свою продукцію в таких напрямках, як меблі для дому та офісу, освітлення, домашній текстиль і декор.
Серед відвідувачів виставки (за результатами DLT-2013) 45% — представники оптово-роздрібної торгівлі, понад 40% — архітектори і дизайнери, 15% — фахівці інших галузей. Із загального числа відвідувачів 60% — це керівники підприємств.
На виставці візьмуть участь такі провідні компанії-виробники меблів, як Blest, Tivoli, Millwood, Hommie Interior, «Світ меблів», «скай», «Явір» та ін. Новинки декору продемонструють EGGER, KAINDL, Коростенський завод МДФ. Колекції нових меблевих фасадів представлять «Скіф ТМ», Armando, STAR ART Master та інші.
Окремо буде представлено обладнання та інструмент — на експозиціях таких компаній, як «Артіль», «про-100», «Транс Лок», «М Group» та ін. Крім того, на виставці можна буде ознайомитися з широким вибором комплектуючих, фурнітури та оббивних матеріалів.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати стенд компанії DECOR.ua, яка є постійним учасником виставки Design. Living Tendency.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2025