Команда понад усе

Команда понад усе

Новий поворот подій в офісі: Bene оживляє офісні простори за допомогою столу і табуретів колекції TIMBA, спроектованих дизайнерами PearsonLloyd і пропонують найефективніші варіанти для творчої взаємодії співробітників і динамічною командної роботи.
Ключовим словом в даному контексті є співпраця. Співробітники переміщаються між переговорними, місцями для зустрічей і неформальними просторами для обміну інформацією, командної та проектної роботи, проведення майстерень та щоденної офісної робочої рутини. TIMBA - нова лінія офісних меблів від Bene - була спроектована спеціально для створення центральної точки збору команди всередині офісного ландшафту.
Стіл і табурет колекції TIMBA дивують вас своєю надійною конструкцією з натурального дуба і поворотними функціями. Дубові ніжки стола і табуретів дозволяють відчути одночасно стабільність і тепло предметів. Кругла база, що обертається, забезпечить членам команди зручний доступ до мережі та електророзетки через «Ємність для харчування» ("Power Bowl") в центрі столу TIMBA. Кругле обертове сидіння табурета TIMBA забезпечить повну свободу руху під час обговорень. Це сприяє динаміці і взаємодії всіх учасників процесу. Коли співробітники більш розслаблені в плані зручності посадки, вони залишаються відкритими до нових ідей і гнучкими у прийнятті рішень.

Робочий стіл для команди
"Зустрічі в офісі припинили бути подіями, які змушували вас усамітнюватися в окремих приміщеннях для їх проведення. Тепер вони стали дуже швидкими, незапланованими і неформальними. Стіл TIMBA був придуманий для відкритої співпраці і для спільної роботи. Він відмінно заповнює прогалину між неформальним взаємодією і формальної плануванням традиційних переговорних." —— Том Ллойд, PearsonLloyd.
Стіл TIMBA - це центральне «ідейне» місце для колективної роботи команди співробітників. Спектр можливостей столу простягається від проектної роботи до офісних посиденьок. «Працюючи над проектом нашого нового столу для команди, ми хотіли пробудити почуття впевненості і наповненості енергією, створити атмосферу, яка надихне на позитивне мислення і спростить спілкування», - коментує Том Ллойд. "Загальний стіл стає ключовим місцем і в робочому просторі, нагадуючи ситуацію вдома. Це місце зустрічей, обідів, розмов, народження ідей, спільного насолоди кави і роздумів про краще майбутнє. "

Дерево - приємне на дотик
Для колекції TIMBA дерево є визначальною дизайнерської родзинкою. Назва колекції фонетично співзвучне похідному від англійського іменника «дерево» (timber). Під тою ж назвою існує і конусоподібний ударний інструмент - хороший синонім одержання енергетичного заряду і створення правильної течії думки для надихаючої командної роботи. Це поняття також є символом руху. Ніжки стола TIMBA виконані з натурального дуба. Вони трохи розширені під стільницею і поступово звужуються ближче до підлоги. Високоякісний натуральний матеріал - дерево - створює відчуття поваги, стабільності і тепла. Дерево створює приємну атмосферу і формує потужний контрапункт холодного аскетизму загальноприйнятої модульних меблів.
"Стіл TIMBA - це данина відродженню мистецтва виробництва дерев'яних виробів для робочих приміщень. Предмет, зроблений з натурального життєздатного матеріалу, приносить тепло в традиційний жорсткий технологічний простір", - відзначає Том Ллойд. "Дуже важливий фактор невимушеності. Особливу увагу приділено дерев'яним ніжкам. Вони не такі «серйозні» як метал і більш «людяні» порівняно з тим, що зазвичай потрібно від формальних просторів."

Ємність для Живлення (Power Bowl) - Розумна кабельна розводка
Однією характерною особливістю столу TIMBA є «розумна» кругла поворотна платформа в центрі стільниці. Вона являє собою кришку втопленою «Ємності для харчування» (Power Bowl) з з'єднаннями від СКС і електромережі. Одночасно поворотна платформа виконує роль декоративного ящика, в якому можна зберігати ручки, блокноти та інші аксесуари, навіть святковий пиріг. Якщо співробітникам потрібно підключити свої пристрої в розетки, поворотну платформу можна легко і просто повернути в сторону - і все розетки одразу ж стануть доступні. "Ємність для харчування велика, проста і весела. У ній багато місця для звичайного безладу довгих дротів. Поворотна платформа просто змушує їх всіх зникнути ", - коментує Том Ллойд.
Поворотну платформу можна виконати «в стилі столу» з натурального дуба або фарбованої в графіт мдф-плити, під моделі на базі мдф-плит в кольорі платинум або з забарвленням в колір антрациту. В цьому випадку вони будуть відмінно гармоніювати з ніжками столу. Вертикальний кабель-канал від столу до підлоги оформлений у вигляді труби-сітки. Стіл TIMBA може бути виконаний без кабель-каналу і проводки під кабель, «під замовлення». І тоді ви отримаєте привабливого командного гравця в зону кафетерію, їдальні або в будь-яку іншу зону, в якій особлива увага приділяється аналогової діяльності.

Стільниця у відмінній формі
Стільниця TIMBA виконується в чотирьох варіантах: кругла, прямокутна, квадратна із закругленими кутами, квадратна з м'якими закругленими кутами. Найменшою за розмірами стільницею є кругла стільниця діаметром в один метр, а найбільшою - прямокутна стільниця 110см x 320см. За таким столом спокійно збереться велика команда в дванадцять чоловік.
"Зустрічі все частіше проходять, коли учасники працюють стоячи, ніж сидячи. Це сприяє правильному кров'яного тиску і підвищує опірність організму до факторів втоми ", - зазначають дизайнери. Саме тому новий стіл розроблений у двох висотах: одна - для сидіння (740мм), а інша - для роботи стоячи (1070мм). Останній варіант названий Високий стіл TIMBA. Модель для роботи стоячи розроблена з рамою і ніжками, посиленими металевими підпорами, профарбованих в чорний або білий колір. Це гарантує користувачам серйозну стабільність конструкції, навіть якщо стільниця буде виконана в розмірі 110см x 320см.
Високий стіл TIMBA закликає до спонтанності дій. Якщо до нього додати високі стільчики, наприклад, барні табурети TIMBA, то учасники дискусії можу і сидіти з комфортом, і швидко переміщатися навколо столу. Прийти і піти, сидіти або стояти - спілкування завжди здійснюється на рівні очей. Саме таке рішення зараз дуже затребуване для зон неформального спілкування.
Ніжки стола TIMBA зроблені з натурального дерева і фарбують в натуральний колір або графіт. Вони з'єднані з дерев'яною рамою певної форми, покритої лаком в колір платинум або антрацит.

«Стриманий» характер табуретів
Стіл рідко залишається один. "Стіл TIMBA відмінно працює в компанії з декількома стільцями", - пояснює Том Ллойд, - "оскільки мова дизайну колекції в цілому - легкий, привабливий і комфортний». Проте, британські дизайнери також придумали лінійку нових табуретів для сидіння та використання стоячи, які відмінно поєднуються зі столом TIMBA: Табурети TIMBA. В обох варіантах - низькому і високому, Табурети стоять на чотирьох, трохи скошених ніжках з натурального дуба. Ніжки конусоподібна і звужуються до підлоги; виконані в натуральному кольорі або кольорі «графіт». Високоякісний натуральний матеріал гарантує стабільність конструкції поряд з приємним тактильним відчуттям. Кругле сидіння табурета виконано «з сюрпризом». Воно може обертатися, забезпечуючи оптимальну свободу руху під час зустрічей. Крім того, воно дозволить учасникам дискусії залишатися на своїх місцях за столом і легко, без зусилля, повертатися в ту чи іншу сторону. Сидіння виконано з високоякісного пластику (міцного скловолокна) в вибіленому або темно-сірому виконанні, і його можна обтягнути будь-якою тканиною і шкірою з Палітри Матеріалів Bene (Bene Spectrum). Табурети можуть бути виготовлені зі спинкою - для підтримки спинного відділу хребта і приємною можливості повісити на неї свої речі.

Несподівані короткі зустрічі, спонтанні обговорення, командна робота стоячи за столом стають все більш популярними в сучасних офісах. Саме тому високий барний табурет TIMBA стане відмінним партнером Високому столу TIMBA. Високий барний табурет TIMBA оснащений стильним темно-сірим кільцем для розміщення стоп - зручною «жердинку» для ніг.
Дизайнер Том Ллойд: "Табурет TIMBA елегантний. Він простий і зручний, як і будь-який інший табурет. Але у нього є прихований механізм обертання сидіння, який трансформує традиційний предмет меблів у щось набагато більш корисне. У ньому поєднуються сучасна технічна перевага і гуманізм натуральних матеріалів."
Табурет TIMBA знайде собі місце у всіх неформальних зонах сучасного офісу, призначених для взаємодії співробітників і командної роботи. Ми говоримо про зони, де відбуваються короткі і динамічні перетини по роботі. Відмінні характеристики табурета TIMBA перетворять його в новий вид меблів для сидіння - меблі, яка обертається. І це відмінно працює не тільки в офісних просторах: табурет TIMBA відмінно підійде як для кафетеріїв, так і для насичення домашнього інтер'єру.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 67 233 1840
Ідентифікатор: 2074