УАМ: допомога Центральному військовому госпіталю Києва (оновлено)

УАМ: допомога Центральному військовому госпіталю Києва (оновлено)

Раніше «Українська Асоціація Меблевиків» зверталася з проханням взяти діяльну участь в організації цільової програми допомоги для Київського центрального військового госпіталю.

Покрити заявлені потреби госпіталю відгукнулися багато компаній УАМ, серед них - компанії «Троне Гранде», «Меблеві технології», «Ембавуд», «АГТ», «Віп-Лінія», «Фордом», «Еліо-Україна», «Blum», «Аква-Родос», «Екмі-меблі».
  На даний момент компанія «Троне Гранде» вже виготовила і передала госпіталю 18 стільців і 9 столів, компанія «АГТ» взяла на себе виготовлення та встановлення міжкімнатних дверей, «Віп-Лінія» надала тумби і шафи; поставити частину ліжок взялася компанія «Аква-Родос».
 
Потреби госпіталю, який приймає на лікування найважчих поранених, незважаючи на активну участь компаній УАМ, досі не покриті повністю.
Залишається актуальною потреба в корпусних меблів: шафах, ліжка та приліжкові тумби, а також - матрацах.
Частина матраців взялася виготовити компанія «Екмі-меблі»; корпусні меблі виготовить компанія «Еліо» — залишилося тільки знайти відсутні матеріали для їх виробництва.
Фурнітуру для корпусних меблів погодилася надати компанія «Blum», крайку - компанія «Фордом».

Звертаємося до виробників плитних матеріалів, виробників матраців, фурнітури і комплектуючих для матрацного виробництва; і запрошуємо їх приєднатися до нашого благодійного проекту, надавши матеріали для виготовлення відсутніх шаф, ліжок, тумб і матраців!

У нас є відмінна можливість зробити вагомий і відчутний внесок у надання допомоги тим, хто ціною власного життя і здоров'я захищає нашу країну і нас з Вами!
 
У випадку, якщо Ви бажаєте приєднатися до проекту, просимо Вас звертатися до Дирекції УАМ — ми надамо Вам інформацію щодо кількості та технічних характеристик необхідних матеріалів: 044 495-XX-XX Показати телефон+380 44 495 4540(41).
Ідентифікатор: 2101