2015 KAINDL: нові колекції натурального шпону, стільниць для кухні, декоративних плит (ДСП і МДФ ламіновані)
KAINDL Studio
Нова колекція декоративних плит (ДСП і МДФ ламіновані) 2015 року від короля дизайну KAINDL (Austria) налічує більш, як 236 нових декорів та іноваційних типів поверхні

2015 KAINDL: нові колекції натурального шпону, стільниць для кухні, декоративних плит (ДСП і МДФ ламіновані)

Архітектори, декоратори, дизайнери і виробники меблів всього світу з нетерпінням чекають нову колекцію від Короля Дизайну KAINDL (Austria)!

Поспішаємо порадувати, що і у нас, в Україні, незабаром після улюблених Різдвяних свят відбудеться презентація довгоочікуваної нової, абсолютно унікальної і, як завжди, приголомшливої, колекції дерев’яних матеріалів для виробництва меблів та оформлення інтер'єру в стилі «KAINDL»!

Ви зможете на власні очі побачити і доторкнутися до інноваційних унікальних поверхонь декоративних плит (ДСП, МДФ), в тому числі «Deep painted» і «Spatolato Veneziano», до нових приголомшливо «живих» і натуральних декорам, до незрівнянних отриманими в результаті нових способів обробки деревини різним видам натурального шпону, і багато цікавого іншого.

У нових колекціях 2015 KAINDL представляє більше 200 декорів декоративних плит з новими декорами і новими поверхнями, 50 нових видів стільниць, 42 варіанта конструкцій шпону, отриманими в результаті нових прийомів його обробки (термо-, обробка парою, обкурення).

Найвище екологічна якість, зазначена незалежними міжнародними організаціями всього світу, в тому числі знаменитий «Блакитний Ангел» (Der Blaue Engel), дозволяють безбоязно обладнати приміщення, де проживають найдорожчі нам люди.

Матеріали KAINDL не мають емісії формальдегіду і відповідно запаху, не містять важких металів, розчинників і пластифікаторів, хлоридів і їх домішок.

Неперевершені технічні властивості матеріалів KAINDL забезпечують високі експлуатаційні характеристики - висока щільність матеріалів надійно утримує меблеві конструкції, зносостійкі ламінат на ДСП і декоративне покриття на кухонних стільницях, а також антивандальне покриття overlay на деревному шпоні забезпечують високу стійкість до механічного, термо- і хімічному впливів.

І по частині естетики матеріалами KAINDL немає рівних. У його колекціях приголомшливою декоративної краси ДСП і МДФ ламінована, природного чарівності малюнки різних порід дерева, «зворушливі» поверхні плит, до яких хочеться торкатися знову і знову, унікальні «сорочки» шпону на поверхнях панелей з масиву дуба (FUMAKO). Не можна не згадати про не менш унікальні підлогові покриття KAINDL - ідеальний компаньйон для створення ідеального інтер'єру і меблів у стилі «KAINDL».

Унікального новатора в своїй області KAINDL заслужено вже понад століття називають Королем дизайну архітектори, декоратори і дизайнери всього світу. Його бренд давно став синонімом бездоганної якості, високих технологій і вишуканого смаку.

Саме яскраве тому підтвердження — ряд масштабних проектів тільки за останні пару років:

1. Австрійська Національна бібліотека у Відні
2. Затишний Swissotel в старовинній частині Дрездена
3. Шикарний Badrutt's Palace в Санкт-Моріц
4. Визнаний найсучаснішим в Європі Оперний Театр в Лінці
5. Культові магазини Harley & Davidson в Зальцбурзі і Клагенфурті
6. Автомобільна виставка Merсedes-Benz в Зальцбурзі
7. Університет в Берні
8. Будинок Культури в Вестманнстеттене
9. Мережа салонів Claus & Carla (Швейцарія)
10. Банківська мережа Raiffeisenbank (Швейцарія)
11. Відомий культовий ресторан Vinarium (Русвіль, Швейцарія)
12. Школа в Ромонте (Швейцарія)

А скільки приватних проектів, і великих, і малих - не перелічити.

На даний момент архітектори, декоратори, дизайнери і виробники меблів, як мінімум, 68 країн світу обирають для своїх проектів унікальні, що не мають аналогів, деревні матеріали від кращого дизайн-партнера, концерну KAINDL, що дозволяють вирішувати будь-які інтер'єрні завдання і створювати меблеві конструкції на будь смак.

Число реалізованих проектів, шанувальників і поціновувачів з числа професіоналів і просто щасливих володарів нових інтер'єрів і меблів з унікальних матеріалів KAINDL (Austria), єдиних у своєму роді, з кожною хвилиною стає все більше і більше, підтверджуючи відому істину «KAINDL об'єднує світ!».

Приєднуйтесь до світової спільноти і Ви, і відкрийте для себе цілий світ KAINDL, в якому:

- Здорові, безпечні для життя, деревні матеріали, меблі та інтер'єри з них, мають єдиний запах - природний запах свіжої деревної стружки;
- «Живі, емоційні і зворушливі» поверхні Вашого нового інтер'єру в стилі «KAINDL» будуть тішити Ваш погляд і пробуджувати спогади про філігранної ручної роботи стародавніх майстрів-червонодеревників;
- Дотики до добротним шорстким поверхонь, наприклад, столів з натурального дерева FUMAKO від KAINDL «заземлити», і наповнить Вас після метушні робочого дня;
- Кристалічні поверхні кухонних стільниць та ДСП нагадають про морської гладі, вкритої в штиль легкої брижами, або про оштукатурених стінах, до яких хочеться торкатися знову і знову;
- Натуральні кольори і природні відтінки KAINDL - матеріали Ваших майбутніх меблів створять Гармонійний Затишний Безпечний Життєвий Простір Вашого Дому.

Нові колекції в Україні - відразу після їх офіційного представлення на домашній виставці KAINDL в Зальцбурзі 19.01.2015.

Про точну дату початку експозиції нової колекції KAINDL - 2015 в Києві уточнюйте ближче до 19.01.2015.

З нетерпінням чекаємо Вас!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 430 XX XX +380 44 430 2454
+380 44 430 XX XX +380 63 219 4853
+380 44 430 XX XX +380 44 430 7709
Ідентифікатор: 2121