Зручні та непомітні — стільці «A-Chair»
Фото: red-dot.de

Зручні та непомітні — стільці «A-Chair»

Модульна концепція стільця «A-Chair» привернула увагу журі німецької престижної нагороди в галузі дизайну reddot award. Стілець отримав найвищу оцінку — best of the best.

«A-Chair» можна використовувати в різноманітних формах в найсучасніших умовах. Модульна концепція робить його гнучким і адаптивним, а застосування пластика армованого скловолокном дозволило створити міцну і зручну форму, яка адаптується до контурів тіла. Ергономічний дизайн забезпечує комфортне сидіння навіть протягом тривалого часу.

Творці, німецька студія «jehs + Laub GbR», важливим компонентом дизайн-концепту виділяють текучий зв'язок між оболонкою і ногами. Лінії безшовного сидіння плавно перетікають в ноги, які з зовнішнього боку здаються плоськими, що гармонує з товщиною основи. Дизайнери впевнені, що стілець не буде відволікати від архітектури, навіть якщо в кімнаті їх буде тисяча.

Завдяки модульності конструкції, чашеподібне сидіння і раму можна об'єднувати в різних варіаціях — створювати несподівані контрасти або гармонійне ціле.
Рама виготовляється з алюмінію литого під тиском або з пластику, а сидіння — за участю різних кольорів і варіантів оббивки. Можливе виконання з підлокітниками.
Універсальність передбачена і в зберіганні — стільці можна складати вертикально до десяти штук, при цьому не важливо стільці з підлокітниками або без.

«A-Chair» випускає німецька меблева фабрика Brunner GmbH.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2167