Розроблено зручне вуличне сидіння
Фото: red-dot.de

Розроблено зручне вуличне сидіння

Увагу міжнародного журі Red Dot Award 2015 привернула комфортне і продумане туристичне сидіння. Ергономічне вуличне сидіння Gigseat спеціально розроблено для використання на нерівній і горбистій місцевості. Це зручний предмет для проведення часу на відкритому повітрі, наприклад, на фестивалі, в саду, біля багаття, в парку або на гірськолижному курорті. Вкладена ідея розвантажити м’язи спини, створивши підтримку для неї при сидінні прямо на землі.


Як відзначають дизайнери, Gigseat «розроблений для грубого і багаторазового використання» як влітку, так і взимку. Виготовляється з литого поліпропілену, який підходить для більшості поверхонь включаючи трави, камінь, пісок і сніг. 100% переробляється.

Трикутний отвір зі знімною кришкою запобігає ковзанню. Залежно від ухилу місцевості можна міняти верх і низ сидіння.

Доступний у п’яти кольорах: чорний, червоний, зелений, пісочний та сірий.


У своїй оцінці журі Red Dot Award 2015 відзначили «легке транспортування і надійне виконання», що робить Gigseat гнучким у використанні в тому числі на ходу.

За сидіння норвезька команда EGGS Design (Карль Андре Ньоштебьо, Карль-Густав Луннхолм) і Minoko Design (Еудун Сневе) у партнерстві з підприємцем Маріанною Тексма нагороджені «Red Dot Award 2015 Winner» і відзначені в номінації «Міський і дизайн громадських місць».

+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2373