Контраст для лави став засадничим
Фото: red-dot.de

Контраст для лави став засадничим

Німецька дизайн-студія «Design Ballendat» у партнерстві з австрійською компанією Voglauer Möbelwerk Gschwandtner & Zwilling GmbH & Co KG створили лавку «V-Solid» з альпійськими нотами. Вона увійшла в однойменну колекцію меблів для їдальні та вітальні.

Лава — класичні автономні меблі. Фахівці акцентують увагу на її позачасовій формі. Вона вписується в будь-яке середовище проживання. Пряме широке сидіння і злегка висунута Z-подібна форма запрошують посидіти з комфортом. Спинка закінчується свого роду полицею, на яку можна закинути руки або книги.
Дерев'яна рама з класичними столярними з'єднаннями підкреслює матеріал і традиційний характер меблів. Для виготовлення каркасу використовують світлу деревину — дуб, оброблену маслом; для контрасту — темну оббивку: тканина або шкіра. Таке поєднання як би підвішує сидіння в повітрі.

«V-Solid» стала переможцем інтер'єрної премії «Interior Innovation Award 2015» і за «строгі геометричні форми і поєднання висококонтрастних матеріалів» була удостоєна почесної згадки від «Red Dot Design Award».
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2443