Розроблено лаунж-крісло для офісів
Фото: red-dot.de

Розроблено лаунж-крісло для офісів

Німецька компанія «Mobica+» виготовила оазис, який поміщається в коло діаметром 710 мм. Крісло «Oasis», дизайн якого розробила німецька студія «Design Ballendat», потрапило в список переможців RedDot Award за незвичайну динаміку дизайну, що робить його привабливим і ергономічно складним.

Вигнута сталева трубка покрита трикотажною тканиною світлих тонів: антрацит, світло-серій або світло-бежевий. У поперековій зоні і для підголівника застосовують подвійну тканину для забезпечення оптимального комфорту сидіння. Для цього ще задіяний маятниковий механізм, який відхиляє спинку, якщо на неї спертися. Не дивлячись на те, що конструкція відчувається легкою та прозорою, крила в зоні підголівника забезпечують візуальний притулок, створюючи лаундж область.
Додатково можна укомплектувати столиком для написання нотаток. Майданчик обертається на 360 градусів навколо крісла, що зручно для правшів і лівшів, а якщо в ньому поки немає необхідності, то можна засунути за спинку.

«Oasis» розроблений як комфортне сидіння для активних зустрічей і конференц-залів.
Серія складається з двох варіацій висоти спинки і трьох різних типів підстав. Також можна зібрати крісла і невелику стільницю в лавку.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2468