Сталеві вуличні меблі стали комфортними
Osma Harvilahti

Сталеві вуличні меблі стали комфортними

Коли ми думаємо про сталеві меблів, часто асоціюємо їх з надійністю. Датська компанія HAY постаралася вкласти в свою нову колекцію і поняття комфорту.

Для створення серії вуличних меблів Palissade були запрошені Ronan і Erwan Bouroullec, які протягом двох років експериментували в своїй лабораторії, вивчали існуючі типи і розробили 13 різних варіацій. Кожне рішення розроблялося індивідуально. Перед продуктом стояло завдання збалансовано розміщувати тіло, щоб людині було комфортно. Тому між рамою і ламелями є майже непомітні, але суттєві відмінності в кутах, кривих і точках дотику.

Як зазначив Ронан Буруллек, важливим фактором довіри до таких меблів є вага. Важкі меблі розміщуються в палісаднику і про них «забувають». Хіба що через років десять чи двадцять вони перефарбовуються. Серія Palissade віднесена саме до такого типу. Не дивлячись на те, що меблі виглядають цілісними, це збірні конструкції (механічне кріплення). Елементи зручно перевозити.

Колекція складається з стільців, столів, табуреток, лавок, шезлонгів і софи у пастельній кольоровій палітрі: світло-сірий, антрацит і оливковий. У HAY її позиціонують як рішення для внутрішніх садів, балконів, кафе, барів і ресторанів.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2594