Увага! Є нові серії сушильного обладнання GEFEST!
GEFEST
GEFEST - правильные камеры для правильной работы.

Увага! Є нові серії сушильного обладнання GEFEST!

Широкий асортимент високоефективних сушильних камер для різних потреб і в різної цінової категорії.

GEFEST DKA+ - серія сушильних камер з рекордно низьким споживанням енергії в процесі сушіння деревини. У комплектації серії DKA+ встановлено систему рекуперації теплової енергії GEFEST RHE. Камери серії DKA+ відносяться до категорії енергоефективності А+ і мають короткі терміни окупності і високий відсоток прибутковості завдяки низькій витраті дорогих енергоресурсів.

GEFEST DKA - серія високоекономічних сушильних камер, які за рівнем споживання енергії відносяться до категорії А. Для серії камер DKA можлива опціональна установка систем рекуперації GEFEST RHE відразу при виготовленні, або в подальшому, під час експлуатації.

GEFEST DKB - бюджетна серія економних сушильних камер для високоякісної сушки деревини. При проектуванні і виготовленні враховується можливість подальшої модернізації для додаткового зниження витрат енергоресурсів.

GEFEST DKT - серія сушильних камер, яка призначена спеціально для швидкої, але високоякісної економною сушки деревини до транспортної вологості. Зручні камери для економною і ефективної роботи на експорт, або з потокової підготовкою пиломатеріалів для подальшого продажу. Камери GEFEST DKT мають низьку вартість. Передбачена можливість модернізації в подальшому для додаткового зниження рівня споживання енергії.

GEFEST MDM - нова серія сушильного обладнання від GEFEST: портативні сушильні модулі малих розмірів (5-20м3), з мінімальним споживанням енергії. Можуть легко транспортуватися до важкодоступних місць і працювати від енергомереж з низьким лімітом потужності.

GEFEST RHE - системи рекуперації теплової енергії, розроблені інженерним центром компанії GEFEST спеціально для роботи з сушильними камерами. Система дає зниження витрати енергії в 2 рази. Встановлено в стандартній заводській комплектації серії камер DKA+. Доступна до установки, як опціональна система, на інші серії. Може бути адаптована для роботи з іншими камерами і комплексами.

Разом з камерами GEFEST ми також надаємо повну технологічну підтримку наших Клієнтів - Вам не доведеться вчитися на своїх помилках - досить дотримуватися наданих нами рекомендацій!

Сушильні камери GEFEST забезпечують:
+ бездефектну сушку зі збереженням кольору і фізико-механічних властивостей деревини;
+ найнижче споживання теплової та електричної енергії серед сушильних камер на ринку;
+ якісну сушку специфічного пиломатеріалу:
• ламель твердих порід товщиною від 4 мм!;
• дубовий брус 250х250мм;
• оциліндрованої колоди;
• дрова та інші.
+ дійсно "м'які режими" сушки, без застосування тепловлагообработкі (пропарювання-зволоження).

Індивідуальні проекти і кращі технічні рішення для Вашого прибутку!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 069 XX XX +380 97 069 7070
+380 97 069 XX XX +380 97 069 7070
Ідентифікатор: 2607