Kartell створив цільні полікарбонатні меблі
Фото: red-dot.de

Kartell створив цільні полікарбонатні меблі

Від співпраці таких відомих гравців, як: французький дизайнер Філіп Старк і італійський меблевий бренд Kartell; прогнозовано очікують на щось цікаве. У результаті їх роботи світ побачив литу прозору софу з полікарбонату без видимих швів.

Застосування полікарбонату дозволило створити меблі з високою жорсткістю і тривалим терміном служби. Цільний «Дядечко Джек», довжиною 190 см та вагою 30 кг, зачарував жюрі міжнародного конкурсу в області дизайну RedDot «плавними лініями». За свіжий і скульптурний вигляд із пропорційним дизайном софа отримала RedDot Award 2016 Best of the best.

До колекції Uncle входить ще крісло «Дядечко Джим», лінії якого схожі з софою. Як зазначив дизайнер, серія — технологічна та мінімалістична версія дивану та крісла, що використовували його дядько та тітка, курячи цигарки спокійними вечорами, закрившись на кухні. «Часи змінюються, меблі також, але мрії досі схожі», прокоментував Філіп Старк.

Колекція Uncle — приклад технології лиття під тиском. Полікарбонат погано піддається утилізації, але добре перероблюється.
Меблі можуть бути не тільки прозорі, але і оранжеві, сині, димчасті та зелені.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2645