Німецька компанія запропонувала точну настройку матраца
Фото: soulmat.com

Німецька компанія запропонувала точну настройку матраца

Німецька компанія Product Emotion GmbH розробила модульний матрац, який можна налаштовувати під себе. Такий підхід вразив журі міжнародної премії RedDot Award і продукт віднесли до категорії «Best of the best». У заяві сказано: «Завдяки динамічному регулюванню внутрішніх шарів, матрац «Soulmat» забезпечує точну настройку під тіло. Модульний підхід та індивідуальні конфігурації для оптимального комфорту розсуває кордони звичних шаблонів проектування. Окремі складові матраца — екологічно безпечні, можуть пратися і антиалергенні».

Самі виробники називають свій продукт «найздоровішим матрацом у світі» і звертають увагу покупців, що навіть до здорового сну потрібно акліматизуватися.

Виріб складається з шарів із різними характеристиками. Базовий модуль, товщиною 15 см, зроблений із легкої піни. Його ступінь твердості регулюється за допомогою клапана: збільшуючи або зменшуючи внутрішній тиск. Другий шар — т.зв. «Кліма модуль» — виготовлений із текстилю зібраного в тривимірну структуру. Матеріал спочатку розробили для швейної промисловості, але його популярність зростає і в інших галузях. Конструкція містить 95% повітря, забезпечуючи постійний обмін між тілом і основою, відводить вологу. Чохол також підтримує високий повітрообмін і відведення вологи.

Завдяки підібраним матеріалам матрац вдалося зробити легше аналогів. Наприклад, «Soulmat» 90x200x18 см важить всього 9 кг.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2652