Офісний стіл з регульованою висотою отримав Red Dot Award: Best of the best

Олена Сердюк 8 листопада 2017 р. о 15:11

Польський виробник меблів Mikomax Smart Office розробив стіл для сучасних офісних просторів, який високо оцінило журі дизайнерської премії Red Dot Award. Офісний стіл «Stand Up» був розроблений спільно з польським дизайнером Томашем Августіняком і отримав найвищу оцінку — Red Dot Award: Best of the best.

У своїй заяві журі зазначило, що продукт ідеально підходить для сучасних робочих місць. «Його робоча поверхня інтуїтивно піднімається й опускається з допомогою простого і зрозумілого механізму під запити різних сценаріїв роботи. Спрощений мова дизайну й ретельно продумана якісна обробка надають столу сучасних і елегантний вигляд».

Читати також: «Неявне програмування» новий принцип дизайну меблів

Основна ідея, закладена в дизайн столу, — сприяння здорового балансу між сидячим і стоячим положенням тіла під час роботи. Спрямована на запобігання захворювань, пов'язаних із годинами нерухомості. Сам механізм був розроблений і запатентований компанією. Це механізований процес, з положення в положення стіл перекладається вручну й не вимагає електрики або величезних зусиль.

https://www.youtube.com/watch?v=1WcT1yk92oU

Можливий варіант дизайну з бічними м'якими панелями, які візуально й акустично закривають робоче місце для більшої персоналізації.

Останні новини розділу