IKEA та Sonos об`єдналися для створення атмосфери вдома за допомогою дизайну та звуку
Фото: Inter IKEA Systems B.V. 2016

IKEA та Sonos об`єдналися для створення атмосфери вдома за допомогою дизайну та звуку

Меблевий гігант IKEA розпочав співпрацю з американським розробником акустичних систем для дому компанією Sonos. Про це повідомили у прес-центрі IKEA.

Компанії прагнуть об’єднати свій досвід для створення приємної атмосфери за допомогою дизайну, музики та звуку. Згідно дослідження Sonos Music Make It Home Study 2015, слухаючи музику, люди відчувають себе більш натхненними (25%) і більш любимими (14%).

«Разом із Sonos ми хочемо демократизувати музику та звук у себе вдома, і ми хочемо створити продукти, щоби спонукати людей слухати разом. Співпрацюючи з Sonos, ми хочемо поєднати знання про домашній інтер'єр IKEA з досвідом прекрасного домашнього звучання Sonos», — Бьорн Блок, бізнес-лідер IKEA Home Smart у IKEA Швейцарія.

Читайте також: Голландський дизайнер представив дослідні зразки меблів для IKEA

Спільні продукти та ідеї будуть запущені у продаж протягом 2019 року. Спочатку варто очікувати прояву в асортименті IKEA лінійки динаміків Sonos, а вже потім — можливі абсолютно нові продукти, розроблені разом. Співпраця з Sonos є частиною IKEA Home Smart. Подорож до втілення розумного будинку розпочалася в IKEA із запуску продуктів бездротової зарядки у 2015 році, а у 2016 році запущено розумне освітлення. Робота зі звуком є третім кроком для IKEA Home Smart. Sonos є унікальним партнером ще й у тому, що не тільки інтегрується із будь-яким музичним сервісом, але й може через свої динаміки передавати голосові команди. Компанія почала інтегруватися з усіма основними голосовими помічниками.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2802