Чергова партія харчового обладнання CEADO надійшла на склад Кодаки Трейд

Колохін Ігор 4 вересня 2018 р. о 13:08

З радістю повідомляємо вам про надходження нової партії харчового обладнання ТМ «CEADO» (Італія), яке зміцнить ваше харчове виробництво та зробить його більш ефективним.
Тепер у нас ви можете купити:
- Соковижималки для твердих фруктів і овочів ES500
- Соковижималки електричні SL98
- Молочні міксери M98, M98/2, M98T, M98T/2
- Блендери професійні моделей XB98, B98/2, X185
- Подрібнювачі льоду V90.

Ceado - це більше, ніж філософія, це енергія, яка висвітлює кожну деталь, створену для досягнення максимальної продуктивності без компромісів і для полегшення повсякденної роботи барменів і баристів. У 1952 році Егідіо Жірарді, засновник компанії Ceado, навчався у Венеції мистецтву робити кавомолки. Сьогодні, пишаючись італійською майстерністю, Ceado продовжує проектувати і робити всю продукцію в Італії, експортуючи її в усі країни світу.
Весь перелік обладнання ТМ «Ceado» можна купити в компанії «Кодаки Трейд» за доступною ціною із доставкою в будь-який населений пункт України. Якщо ви збираєтеся зробити покупку в Дніпрі, то це можна зробити прямо в нашому виставковому залі на вул. Каштановій 15-А або відвідавши наш сайт. Консультанти інтернет-магазину «Kodaki-Shop» завжди допоможуть вам з вибрати найбільш підходящу модель обладнання, а також дадуть корисні поради та рекомендації щодо його експлуатації.
Чекаємо на ваші дзвінки!

Останні новини розділу